2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوع پردازنده‌اشون فرق میکنه تا جایی که من شنیدم اونقدرا باهم تفاوت ندارن صرفا سر رایزن و کورای بودنش بازم بپرس تحقیق کن مطمئن شی شاید من اشتباه کنم

به نظرم پردازنده رو حداقل ۵ بگیر زیر ۵ نگیر 

رم حداقل ۱۶ قابل ارتقا باشه بهتر

اگه به گرافیک هم نیاز داری که حواست باشه Rtx بهتر از RX هست

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
برای حسابداری کلاس نرم افزار قرارع برم

ببین حسابداری زیاد سیستم قدرتمندی نمیخواد و اگه میتونی هزینه کنی با رام ۱۶ بگیری با i5 زیادی هم هست! فقط حافظه هم کمتر از ۳۲۰ نباشه که اذیتت نکنه!

اگه نمیتونی زیاد هزینه کنی همون رم ۸ رو بگیر اگه میتونستی اطلاعات دقیق تر میدادی از لپتاپ خیلی خوب بود 

قیمتشم بگو که قالب نکنن🤦‍♂️

نوع پردازنده‌اشون فرق میکنه تا جایی که من شنیدم اونقدرا باهم تفاوت ندارن صرفا سر رایزن و کورای بودنش ...

این مدل که من نگا کردم رایزن ۵با رم ۸وحافظه ۵۱۲هستش 

من حافظه زیاد لازم ندارم اکثرا میگن همون ۸کافیه برای حسابداری می‌خوام 

این مدل که من نگا کردم رایزن ۵با رم ۸وحافظه ۵۱۲هستش من حافظه زیاد لازم ندارم اکثرا میگن همون ۸کافیه ...

من نمیدونم حسابداری چقدر رم نیاز داره

ولی خب بیشتر باشه بهتره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
ببین حسابداری زیاد سیستم قدرتمندی نمیخواد و اگه میتونی هزینه کنی با رام ۱۶ بگیری با i5 زیادی هم هست! ...

یه مدل هست ایسوس رایزن ۵رم ۸حافظه ۵۱۲

قیمت ۳۲تومن 

یکیم هست کورای ۵ رم ۱۶ حافظه فک کنم ۲۵۶بود دقیق یادم نیس اینم ۴۳تومن