غروب_غم_انگیز مدیر استارتر عضویت: 1404/03/27 تعداد پست: 114 عنوان من خیلی نفهمم 😬 85 بازدید | 14 پست برای گردن دیپلم رفتم آموزشگاه تغییر رشته دادم و ثبت نام کردم که زیر نظر آموزش و پرورش هستش بعد بار ها از آموزشگاه ها شنیدم که معتبره خود مدیر میگه معتبره مادام العمر داریش بعد میگم نکنه دروغ میگن 😭 نکنه دیپلمم از ارزش بیوفته 1404/04/19 | 21:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
76mahrokh عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 896 نه اموزشگاه ها اسم شما رو یه مدرسه دولتی مینویسن در عوض بهشون پول میدن آخر کار هم مدرک دیپلم شما از اون مدرسه دولتی هس 💍💕
غروب_غم_انگیز مدیر استارتر عضویت: 1404/03/27 تعداد پست: 114 نه اموزشگاه ها اسم شما رو یه مدرسه دولتی مینویسن در عوض بهشون پول میدن آخر کار هم مدرک دیپلم شما از ... که معتبر هست و مادام العمر عه؟؟؟الان من دیپلم ۱۲ ساله نظام جدید میگیرم
76mahrokh عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 896 که معتبر هست و مادام العمر عه؟؟؟الان من دیپلم ۱۲ ساله نظام جدید میگیرم آره بابا مگه دیپلم موقتم داریم؟ 😂 💍💕
غروب_غم_انگیز مدیر استارتر عضویت: 1404/03/27 تعداد پست: 114 آره بابا مگه دیپلم موقتم داریم؟ 😂 چون این نظام قدیما دیپلم مجدد میگیرن انقدر میترسم منم مثل اینا شم
غروب_غم_انگیز مدیر استارتر عضویت: 1404/03/27 تعداد پست: 114 خیالت راحت نظام قدیمم برای پیش دانشگاهی اینکارو میکردن سال آخرو تو فنی میخوندن؟
غروب_غم_انگیز مدیر استارتر عضویت: 1404/03/27 تعداد پست: 114 خیالت راحت نظام قدیمم برای پیش دانشگاهی اینکارو میکردن نظام قدیم ۱۱ سال میخوندن دیپلم میگرفتن پیش نمیخوندن (اینا دیپلم مجدد میگیرن) اونایی که پیش دانشگاهی ام میخوندن میشد ۱۲ ساله که نیازی به دیپلمم مجدد گرفتن ندارن نظام جدید ۱۲ سال میخونن بعد میگیرن
76mahrokh عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 896 سال آخرو تو فنی میخوندن؟ نه اموزشگاه کنکور سال آخر رو میخوندن یعنی پیش دانشگاهی یا همون چهارم در واقع کلاس تست بود فقط ولی صبح تا ظهر تو تایم مدرسهبعد دانش اموز مدرسه نمیرفت عوضش اموزشگاه به یه مدرسه دولتی پول میداد اونجا اسمشون ثبت نام میشد دیپلمم اخرش می دادنفنی رو نمیدونم 💍💕
76mahrokh عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 896 نظام قدیم ۱۱ سال میخوندن دیپلم میگرفتن پیش نمیخوندن (اینا دیپلم مجدد میگیرن) اونایی که پیش دانشگاه ... نظام قدیم منظورم دوره دوازده ساله س 💍💕
غروب_غم_انگیز مدیر استارتر عضویت: 1404/03/27 تعداد پست: 114 نظام قدیم منظورم دوره دوازده ساله س من که میرم امتحان میدم خیلی دخترا اومدن دیپلم مجدد بگیرن گفتن که دیپلمشون باید آپدیت شه میترسم برا منم اینجوری شه که البته مدیر آموزشگاهمون گفت که مادام العمره
76mahrokh عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 896 من که میرم امتحان میدم خیلی دخترا اومدن دیپلم مجدد بگیرن گفتن که دیپلمشون باید آپدیت شه میترسم برا ... ان شا الله نمیشه نگران نباش 💍💕
76mahrokh عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 896 من که میرم امتحان میدم خیلی دخترا اومدن دیپلم مجدد بگیرن گفتن که دیپلمشون باید آپدیت شه میترسم برا ... یعنی من که دوره دوازده ساله دیپلم دارم اگه بخوام دوباره کنکور بدم یا خارج از کشور برم درس بخونم باید دوباره امتحان بدم؟؟ 💍💕
غروب_غم_انگیز مدیر استارتر عضویت: 1404/03/27 تعداد پست: 114 یعنی من که دوره دوازده ساله دیپلم دارم اگه بخوام دوباره کنکور بدم یا خارج از کشور برم درس بخونم باید ... منم همینو میگم دیگه
غروب_غم_انگیز مدیر استارتر عضویت: 1404/03/27 تعداد پست: 114 یعنی من که دوره دوازده ساله دیپلم دارم اگه بخوام دوباره کنکور بدم یا خارج از کشور برم درس بخونم باید ... منم همینو میگم دیگه مثلا خانمه میگف تجربی بودم نظام قدیم ریز نمره نهایی نداشته اومده فنی سال آخر رو میخونه