2777
2789
عنوان

دلم لک زده برای محبت دیدن

322 بازدید | 17 پست

توجه دیدن 8سال ازدواج کردیم روز به روز کاری میکنه که دارم نسبت بهش سرد میشم قبلا خیلی دوسش داشتم اما الان هیچ حسی ندارم بهش 

میاد برا من پست میفرسته که وقتی از سرکار میام بیا استقبال منم گفتم محبت یک طرفه حال نمیده دیگه خستم

چجوری دوست داری محبت ببینی

همینکه یه عزیزم بگه یه ذره نازکش باشه نه اینکه غرورش ک، ون خرو پاره میکنه هربار من ناراحت میشم انگارنه انگار خودم فراموش میکنم خوب میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه

راستش شوهرمنم اینکارارونمیکنه ولی لازم ندارم مگرتوپریودی که حساسم 

بیشتردوست دارم باهام حرف بزنه درکم کنه ولی خب ناراحت میشم باهام شوخی میکنه ازدلم دربیاره البته بعضی وقتام نمیفهمه خودم‌خودبه خودخوب میشم 

مردام بیشترتورفتارنشون میدن

پریودنیستی الان؟

شمام براش پست بفرست چقتی اون میفرسته پستایی که نشون بده بایدبه زن توجه کردومحبت وفلان

راستش شوهرمنم اینکارارونمیکنه ولی لازم ندارم مگرتوپریودی که حساسم بیشتردوست دارم باهام حرف بزنه درکم ...

نه پریود نیستم بفرستم وقتی توجهی نمیکنه 

اخر هفته قبل یکی از دوستاش دیدم زنگ زد به خانومش اصلا یه جوری حرف میزد کیف میکردی نمیدونم ما چیمون از اونا کمتره شاید خدا مارو لایق محبت ندیده

منم همینم8سالم هست ازدواج کردم از اولم دوستس نداشتم سنتی ازدواج کردم گفتم بعد عاشق میشم،اما نشد عین ...

منم سنتی بوده دعوا شدید نداریم ولی بی تفاوتیم باهم میریم خرید براهم نظرمیدیم ولی انگار هیچ حسی بینمون نیست

نه پریود نیستم بفرستم وقتی توجهی نمیکنه اخر هفته قبل یکی از دوستاش دیدم زنگ زد به خانومش اصلا یه جور ...

همون روزمیگفتی چه خوبه اینجوری عاشق بودن شوهرش چجوری حرف میزنه

شوهرمن یکمم که یادگرفته به خاطرمنه من خودم خیلی سخت زبونی بودم به کسی محبت زبونی سختم بود ازوقتی ازدواج کردم دیدم شوهرم محبت زبونی اصلانمیکنه خودم شروع کردم محبت کردن بعدش بهترشد ولی خب بازم نه به اون صورت بیشترعولی نشون میده توجه میکنه درک میکنه

منم سنتی بوده دعوا شدید نداریم ولی بی تفاوتیم باهم میریم خرید براهم نظرمیدیم ولی انگار هیچ حسی بینمو ...

میشه تاپیک قبلیت به سوالم پاسخ بدی

لاژم دارم به جوابش

ولی متاسفانه نمیتونم تاپیک بزنم سوال بپرسم

همون روزمیگفتی چه خوبه اینجوری عاشق بودن شوهرش چجوری حرف میزنهشوهرمن یکمم که یادگرفته به خاطرمنه من ...

فایده نداره شوهر من زبونش خیلی تند و تیزه غرورش بی نهایته اصلا زبونباز نیست