2777
2789
عنوان

معدلم افتضاح شده طوروخدا بیاید

120 بازدید | 13 پست

سلام من کلاس دهم انسانی هستم 

من از اول سال حال خوشی نداشتم سر کلاس همش خواب بودم که آذر ماه بستری شدم بیمارستان تا اول بهمن دچار ی بیماری خیلی بد شده بودم یعنی امتحانات دی ماه و ندادم از بهمن در اصل رفتم مدرسه اصلا هیچی نمیفهمیدم چون برام سنگین بود تا خرداد که یکم عمیق خوندم فهمیدم ولی نمراتم در حد پاس شد الان معدلم زیر ۱۵ شده خیلی حالم بده و اینکه مدرسمم نمونه دولتی هست و سخت گیر

بنظرتون حق دارم این معدل و بگیرم بخدا حالم بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدای سرت اصلا معدل دهم مهم نیست تابستون دهمتو بخون جمع بندی کن از سال دیگه قشنگ بخون چون نهایی داری  

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

یاد گرفتم بخدا فقط نمراتم بد شده چون مدرسم امتحاناتش سخته

فدای سرت عزیز من اصلا این معدل و نمره مستمر هیچچچ اهمیتی نداره نهاییا رو قشنگ بخون 

خودتم که داری میگی حالت خوب نبوده خب به مدرسه ات بگو همینو که از لحاظ جسمی اوکی نبودم مشکل داشتم واسه همین اینطور شده 

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡