2777
2789
عنوان

قد و وزن جدید من👀

164 بازدید | 25 پست

سلاممم

من مدتی طولانی هست تقریباً یکماه یا بیشتر که قند رو حذف کردم این قند حذف کردن شامل شکر ، رولت ،کیک های شرکتی، شکلات و تنقلات وهرچی تحت عنوان شیرینی بوده حذف کردم،

چربی ها هم خیلی محدود کردم در حد اینکه ته دیگ سفره نمی خوردم ناهار قبلاً کم می خوردم الان از اون کم هم کمتر مثلاً قبلاً ۵/۶ قاشق بود الان دو سه قاشق بیشتر کنارش سالاد شیرازی باشه آبلیمو یا ترشی کلم باشه یاسبزی خوردن چیزای فراوری شده هم همینطور حذف کردم.

تنقلات هم همینطور

تو این یکماه و خورده ای بیشتر هدفم سلامتی و تندرستی و حس خوب بود نه وزن کم کردن چون اضافه وزنی نداشتم ولی از ۴۵ شدم ۴۲/۴۱ اینا

بقیش ادامه میگم😁😁😁

آخرش سئوالم هم میپرسم.

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

و امروزم وزن کردم وزنم ۴۱ بود 

قدمم تقریباً ۱۶۲/۳اینا

حالا سئوالم اینه که این رو ادامه بدم وزنم کمتر میشه درسته؟

چون میخواستم پف صورت بره و صورتم استخونی بشه.

حتی ورزش های صورت روتین یخ همش تو برنامه می گذاشتم 

در کنار همه این ها روزانه۶۰۰۰ قدم بعضی روزا بیشتر هم بر می داشتم.

بنظرتون ادامه داده بشه کمتر میشه وزنم؟

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

تو همین جوریشم کسری وزن داری بعد رژیم گرفتی😐

حس ناکافی بودن و اینکه سنگینی داشتم نمی دونم چرا 🥲🥲

من قدم ۱۶۵ وزنم ۶۲ میخوام ۶۰ بشم تا چه حدی مثل تو رفتار کنم

با محدود کردن قند شروع کن قند مصنوعی چون نصف اضافه وزن از قند های مصنوعیه

اره قطعا وزنت کمتر میشه

در ماه چقدر مثلاً ؟

طی یکماه میرسه به ۳۹/۳۸؟

حس ناکافی بودن و اینکه سنگینی داشتم نمی دونم چرا 🥲🥲

وا 🙄 پس من چی بگم با ۸۰ کیلو وزن 😕 

بنظرم رعایت کن ولی غذاتو درست بخور نه ۶ تا قاشق و اینکه چیزای مقوی مثل اجیل تنقلات سالم بخور 

اگر اینان مسلمانند یارب کافرم گردان/وگرمن کافرم ازمسلک ایشان برم گردان..

وزن ۴۵ همچین رژیمی چرا؟!!

آخه احساس میکردم سنگینی دارم و پف داره صورتم برای کم شدن پف صورتم همچین رژیم سختی گرفتم الان صورتم جواب داده ولی انگار کل بدنم بوده

🥲🥲تحت تأثیر پیج ها و گفته هاشون

نمیشه تاپیک زد؟

چرا

و امروزم وزن کردم وزنم ۴۱ بود قدمم تقریباً ۱۶۲/۳ایناحالا سئوالم اینه که این رو ادامه بدم وزنم کمتر م ...

قدت از من بلند تره وزنت اصلا به قدت نمیخوره ، رژیمو بزار کنار