2777
2789
عنوان

چیه این مادر بودن...

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 26 پست

عزیزم مهم اینه که بچه داری، زردی که تقریبا بیشتر بچه ها میگیرن، بیخودی خودتو عذاب نده مخصوصا وقتی شیر میدی بهش با ارامش بده

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

قدم فرشته کوچولوت مبارک عزیزم.انشالله خودتم هر چه سریعتر بهبود پیدا کنی.بدن بچه رو با عرق کاسنی بشور.خودتم مرتب کاسنی رو بخور که زردی سریع تر بره.دختر دایی من به حدی زردی داشت که تا سه هفته بستری بود.وقتی میرفتیم ملاقاتش خاله هام با پنبه به بدنش کاسنی میزدن اگر هم بشه باهاش حمامش داد که عالیه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه گروه خونش با خودت یکی باشه زردیش کمه و فاویسم نباشه زودتر میاد پایین .منکه نی نی گروه خون باباشو گرفت بع ترخیص هم یکب دو درجه ای رفت بالا دوباره که دکی گفت تا 8 اشکال نداره ولی خیلی خنکی خوردم خودم

عشقولیام پسرم و باباش😍😍

من يه ادم فوق العاده بد مزاج و چندشمي امروز داشتم پوشك دخترمو عوض ميكردم سه ساعت قربون صدقش ميرفتم اصلا هم برام چندش اور نبود به اين فكر ميكردم عجب دنياي عجيبي يه مادر با چ لذتي كثافت كاري بچرو پاك ميكنه ولي خدا نكنه يه بچه بخواد زير بغل مادرشو بگيره بره دسشويي صد بار ميگه خدا هم اينو خلاص كن هم مارو ارزو مرگ مادرو ميكنه واقعا دردناك

تبریک میگم عزیزم نگران نباش،میتونین دستگاه کرایه کنین بیارین خونه اینجوری با خیال راحت بهش میرسی و ...

اگه درجه زردی بالا باشه تو خونه نمیشه خیلی خطرناکه تو بیمارستان دمای دستگاه و بچه رو مرتب چک میکنن خدای نکرده اگه دمای بدن بره بالا خطر داره

عشقولیام پسرم و باباش😍😍

حالا اگر مامان من بود ميگفت ،ميگن سگ بشو مادر نشو ،البته دور از جون همه مادرا 

استارتر پا قدمش مبارك باشه واستون😍

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
من يه ادم فوق العاده بد مزاج و چندشمي امروز داشتم پوشك دخترمو عوض ميكردم سه ساعت قربون صدقش مير ...

دقيقا همين طوره 

باباي دوست من الان توي بستر بيماريه ،با اينكه پرستار گرفتن واسش و خودشون خيلي كاري انجام نميدن ولي واقعا خسته شدن ،تقريبا ١ ساله كه مريضه 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

منم یه ادمی بودم که رو خوابم خیلی حساس بودم یه کم خوابم اینور اونور میشد بدخلقی میکردم ولی با مادر شدنم کل شبو بیدار بودم بابام میگفت چیکار کردی با خودت ای دختر ناز نازوی من . واقعا مادر شدن انسانو کامل میکنه

عشقولیام پسرم و باباش😍😍

نازگل عشقم تو پستم نمیدونم چرا نشد ریپلایت کنم خیلیییی برات خوشحالم خدارو هزار بار شکر گه پسرمون صحیح و سالم اومد بغل مامانش خدا حفظش کنه دیدی بلاخره روزای سخت تموم شد 

از زایمانت بگو 

عکس اقا رهام و بفرست ببینمش

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد