2777
2789
عنوان

چطور شغل پیدا کنم

46 بازدید | 3 پست

میخوام مستقل بشم از لحاظ مالی

خیلی دنبال کارفرما برای ادمینی گشتم و میگردم ولی هیچی که هیچی😐

میخوام کاری باشه که با گوشی به درآمد برسم، 

یبارم برای ادمین پرزنتوری ثبت نام کردم ولی نتیجه نگرفتم 

میشه بگین چطور میتونم کار فرما پیدا کنم؟؟ 

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

به سختی 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمونه کار زیاد و رایگان بزن تا دیده بشی

اخه برا ادمین پاسخگویی نمونه کار نمیشه که

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

اخه برا ادمین پاسخگویی نمونه کار نمیشه که

سعی کن ادیت محتوا انجام بدی، کار گرافیکی مثل استوری بند متحرک برای ارایشگرا و ایونت ها. 

ادیت ویدئو رنگ و موزیک و اینا

من دوستام کار تولید محتوا انجام میدن ولی ادیتشونو یه دختر خانم کم سنی از خونه انجام میده براشون تلگرام میفرسته