2777
2789
عنوان

فردا ازمون نمونه دولتی دارم

229 بازدید | 17 پست

وایییییییی هم کمی استرس دارم هم امید دارم......

رشته منم ریاضیه 

کاش که قبول بشم 

راستی سوال دارم اگر از 75 تا سوال 50 تا الی 55 تا بزنم قبول میشم؟

چون تو نمونه ضریبی وجود نداره و همه یکسان ارزش دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبولی نمونه که راحته

اصرار نداشته باش که حتما همههه سوالارو بزنی. مخصوصا علوم و ریاضی. دو سه تاشم بزنی کافیه. 

در کل دنبال سیاه کردن برگه نباش. استرس هم نداشته باش هیچ جا هیچ خبری نیست. 

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

دختره منم فردا آزمون داره طفلی همش سرش تو کتاباشه  ان شاء قبول بشین🤲

یکم توضیح میدید آزمونش چطوریه لطفا 

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
دختره منم فردا آزمون داره طفلی همش سرش تو کتاباشه ان شاء قبول بشین🤲یکم توضیح میدید آزمونش چطوریه ل ...

در یک جمله کوتاه و مختصر: هیچ جا هیچ خبری نیست

کاملا ریلکس و بدون استرس بره و برگرده

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

دختره منم فردا آزمون داره طفلی همش سرش تو کتاباشه ان شاء قبول بشین🤲یکم توضیح میدید آزمونش چطوریه ل ...

مشترکا با تیزهوشان برگزار میشه من که هدفم نمونه دولتیه 

دفترچه اول 75 سوال 75 دقیقه وقت دومی 50 تا 50 دقیقه

اولی مربوط به استعداد تحصیلی یا درسایی که میخونیم میشه ریاضی علوم فارسی عربی دینی و قران و مطالعات انگلیسی امسال نیست 

در تیزهوشان اگر رشته ریاضی باشه مثلا ریاضی ضریب 4 و اهمیت بالا داره اما در نمونه دولتی اینطور نیست و همه مهمن 

قبولی نمونه که راحتهاصرار نداشته باش که حتما همههه سوالارو بزنی. مخصوصا علوم و ریاضی. دو سه تاشم بزن ...

مدرسه بهونه است و معیار و توانایی فرد رو نمی سنجه  ولی خوب قبولی هم خوبه تو اینجور مدارس

مشترکا با تیزهوشان برگزار میشه من که هدفم نمونه دولتیه دفترچه اول 75 سوال 75 دقیقه وقت دومی 50 تا 50 ...

دخترم میخواد انسانی بخونه ممنون از راهنماییت

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
مدرسه بهونه است و معیار و توانایی فرد رو نمی سنجه ولی خوب قبولی هم خوبه تو اینجور مدارس

اگه شد که خیلی زیاد مبارکه🥹

اگه هم نه بدون هیچ چیزیو از دست ندادی