2821
2789
عنوان

لاغری رژیم

229 بازدید | 24 پست

میخام کمی وزنمو بیارم پایین

هرروز میگم از فردا شروع کنم رژیمو ولی نمیتونم چیزی نمیخورم معدم میوسوزه حالم بهم بد میشه انگار معدم گشاد شده اصلا

قدم ۱۶۰هست 

وزنم ۷۰

میخام وزنم بیاد رو ۶۵،۶۰

کسی هست بتونه با رژیم خاصی لاغر کرده باشه؟ 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین اینکه چیزی نخوری که نمیشه رژیم برو یک برنامه مناسب از چت جی پی تی بگیر با توجه به بدنت و وزنی که میخوای توی مدتی که میخوای کم کنی و نجوه کم کردن مثلا باشگاه یا تو خونه یا ..

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

کی گفته رژیم بعنی نخوردن؟رژیم یعنی همه چی خوردن اما کالریشو به حداقل برسونی 

مثلا بستنی میخوای بخوری خودت درست کنی و کالربشو نصف کنی 

اینجوری 

کالری شماری کن 

میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟

میشه تاپیکم رو گزارش بزنید؟گزارش زدید لایک کنید منم صلوات میفرستم براتون💚🌱

چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست با شلوار گل گلی🤣🎀✨️

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792