2777
2789

اون پسری که از تو خوشش بیاد جای این مسخره بازی ها. مساد خواستگاری 

آهای توی نره خر بی ناموس لاشی که سواد هم نداری و نمیبینی نوشتم متاهل و درخواست دوستی میدی .من مثل خواهر و مادرت خیابونی نیستم .تو رو فقط یه زنا زاده میدونم و بس .حالا هی درخواست دوستی بده همون کاری که برای مادر و خواهرت تو خیابون درخواست میدن ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من همیشه میگم هر وقت کسی در خونه روز با خونوادش میگم این واقعا میخواد وگرنه بقیه رو باور نمیکنم نمید ...

مامانمم می‌دونه آخه پیش مامانم بودم دورت بگردم و اینکه فامیله

نمی‌شناسه تازه برای اولین بار دیده بود 😭😂

دیگه دیگه.. بخواد برای شناخت بهتر پا پیش میزاره میاد خواستگاری؛ نه مثل پنکه سقفی سرشو۳۶٠درجه بچرخونه. ایشون هولی بیش نیست 

آهای توی نره خر بی ناموس لاشی که سواد هم نداری و نمیبینی نوشتم متاهل و درخواست دوستی میدی .من مثل خواهر و مادرت خیابونی نیستم .تو رو فقط یه زنا زاده میدونم و بس .حالا هی درخواست دوستی بده همون کاری که برای مادر و خواهرت تو خیابون درخواست میدن ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹

دیگه دیگه.. بخواد برای شناخت بهتر پا پیش میزاره میاد خواستگاری؛ نه مثل پنکه سقفی سرشو۳۶٠درجه بچرخونه ...

به هیچ دختری نگاه نمی‌کرد حتی رفیق پسرم نداشت خیلی پسر خوبیه فقط هر وقت نگاه میکردم بهش می‌دیدم داره نگاهم می‌کنه