2777
2789

هیچوقت سمت عشق نمی‌رفتم

میرفتم سراغ یه آنلاین آرایشی و پیشرفت میکردم

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ وقت ازدواج نمیکردم و تا ابد مجرد میموندم

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

هیچوقت سمت عشق نمی‌رفتممیرفتم سراغ یه آنلاین آرایشی و پیشرفت میکردم

دقیقا عشق باعث پسرفت میشه واسه من ک این نتیجه افسردگی و خونه موندنو داد اخرشم هیچی ب هیچی

دقیقا عشق باعث پسرفت میشه واسه من ک این نتیجه افسردگی و خونه موندنو داد اخرشم هیچی ب هیچی

بله آخرشم هیچی به هیچی🥺

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

امیداوارم اون زندگی ک میخوای برات بهترینش ب زودی براتون معجزه بشه اتقاق بیوفته

ممنونم از دعای خیرت عزیزم🙏

ان شاءالله...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

اره اونم سختی های خودش رو داره

😂😂😂من پزشکی تعهدی با تراز میگن میارم  اما دلم حقوق تجارت بین المللی میخاد ب نظرت برم ازاد یا نه😥بین این دو رشته عمیق موندم چون یگ نمیشع برم سراسری حقوق تنها چارم ازاده