2777
2789
عنوان

افسردگی💔

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 25 پست
خدا بهت صبر بده عزیزم چقدر شرایط سختی داری خیلی ناراحت شدم واست😔عزیزم زمان کمیه که بخوای رو به راه ...

نه متاسفانه تسلای دردم نمیشه بیشتر سرزنشم میکنه که چرا باهاش وارد رابطه شدم و حالمو خیلی بدتر میکنه واسه همین میدونم که نباید بهش بگم

غم بی پایانم🖤     

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اره خیلی ممنون میشم

منم یه بار زنگ زدم اوکی بود الان دوباره می‌خوام رنگ بزنم بدبختی تموم نمیشه که

اگه بت نمیگم دلیل نمیشه که دوست ندارم فقط بلد نیستم چطوری بگم:))

نه متاسفانه تسلای دردم نمیشه بیشتر سرزنشم میکنه که چرا باهاش وارد رابطه شدم و حالمو خیلی بدتر میکنه ...

آخه اینجوری خیلی سخته که تنهایی بخوای این غم و بدوش بکشی😔

عزیزم اولا که مرگ اون خدا بیامرز دست تو نبوده و قسمتش این بوده که در این سن به رحمت خدا بره اینو همش تو ذهنت تکرار کن تا کل وجودت بلاخره اینو قبول کنه، این خودم وقتی مامانم فوت کرد انجام میدادم

بعد اینکه مرگشو قبول کردی می مونه دلتنگی شدید که تا سه چهار ماه اصلا دلتنگی کم نمیشه و شدت هم پیدا میکنه اما بعدش اونم کم کم شدتش میاد پایین یعنی اینم بخودت می قبول نی که دلتنگیت یه چیزیه مثل آب تو هاون کوبیدن، هرچقدر دلتنگی کنی و عزاداری کنی اون دیگه بر نمیگرده

آخه اینجوری خیلی سخته که تنهایی بخوای این غم و بدوش بکشی😔عزیزم اولا که مرگ اون خدا بیامرز دست تو نب ...

مرگ عزیز خیلی بی رحمانست هیچ کاریش نمیشه کرد همش دوس دارم بهش زنگ بزنم هر وقت بهش زنگ میزدم به دو تا بوق نمی‌کشید جواب میداد میگفت سلام عزیزم هر وقت استرس داشتم و ناراحت بودم بهش زنگ میزدم ولی الان چی هیچ کاری نمیتونم بکنم فقط هر شب از خدا التماس میکنم که به خوابم بیاد😭

غم بی پایانم🖤     

مرگ عزیز خیلی بی رحمانست هیچ کاریش نمیشه کرد همش دوس دارم بهش زنگ بزنم هر وقت بهش زنگ میزدم به دو تا ...

میاد عزیزم به خوابم میاد، غصه نخور 

فقط هرجوری شده از خونه برو بیرون برو جاهای شلوغ 

منم وقتی مامانم فوت کرده بود شوهرم تنها کاری که می‌کرد این بود که منو تنها تو خونه نمیذاشت بمونم می‌برد بیرون خونه مادرشوهرم واقعن اینجوری حالم خوب میشد