2777
2789
عنوان

پسرم 5 ماهشه

125 بازدید | 11 پست

خانما پسرم چند وقت دیگه 5 ماهش تموم میشه همچنان نفخ داره بعد یچیزی اصلا به راحتی پی پی میکنه همش با زور،  باید شکمشو یا یکم روغن زیتون چرب کنم ماساژ بدم،  نگرانم.  کی خودش یاد میگیره؟  میترسم بدنش عادت کنه

دخترم خیلی نفخ داشت چقد دارو‌مصرف کرد فایده نداشت ولی دکتر گفت نفخ زیاد از علایم رفلاکس هم هست

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دخترم رفلاکس داشت

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 
دخترم خیلی نفخ داشت چقد دارو‌مصرف کرد فایده نداشت ولی دکتر گفت نفخ زیاد از علایم رفلاکس هم هست

ینی رفلاکس هم داره؟  خیلی سخت باد خالی میکنه بعد نمیتونه پی پی کنه و با زور روغن،  

ینی رفلاکس هم داره؟  خیلی سخت باد خالی میکنه بعد نمیتونه پی پی کنه و با زور روغن،  

برای دختر من اینجوری بوداینقد زور میزد و‌نفخ داشت که نافش اندازه سکه بیس و‌پنج تمنی سده بود و خون میزد بیرون

دکتر چیزی نگفت بهتون

البته پسرم پی پی نمبکرد  که گفتم بعد از شش‌ماه که غذا دادیم خوب سد

البته پسرم پی پی نمبکرد  که گفتم بعد از شش‌ماه که غذا دادیم خوب سد

اره پسرم پی پی بد میکنه،  منم همش منتظرم غذا بخوره پی پی کردنش درست شه  میترسم شکمشو چرب میکنم خدایی نکرده بد باشه

نه اروم اروم با روغن زیتون چرب کنی اشکالی نداه برای نفخشم خوبه

اینکه شکمشو چرب میکنی اصلا بد نیست پسر منم اینجوری بود غذا خور شد خیلی خوب شده الان شیش و تموم کرده ...

مرسی من همش میترسیدم عادت کنه،  بعد تا آخر مجبور باشم روغن بمالم. پس خداروشکر