2777
2789
عنوان

حق دارم یا نه

177 بازدید | 18 پست

هر وقت همسرم خودش تحریک میشه من حتی اگر روز اخر پریودیم باشه قبول میکنم چون اگر قبول نکنم ناراحت میشه شدیدا بعد هر وقت من رابطه بخام میگه حال ندارم نمیتونم ولم کن هزاربار اینطوری شده . بار ها شده کل شب اراسته بودم خودمو و منتظرش بودم و اخرم ک از سر کار اومده بی احساس حتی نگفته چقدر خوب شدی‌هیچی. فقط نکاهش ب این ۶ گرم طلای منه ک اونم بفروشه قرضاش بده و من بچمون از گشنگی هم بمیریم براش مهم نیس منم نمیدم طلامو بهش.واقعا دلم گرفته واقعا.سر کارم درست نمیره بخدا موندم با وجود بچه چ کنم

دعام کنین.

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درآمدش چقدره در ماه ؟ اگه پول زیاد بیاد دستش برای شما و بچه ها هدیه و وسیله میخره؟

ی مدت افتاده تو دروغ گویی و پنهان کاری اصلا درامدش خوب باشه نمیگه ن چیزی نمیخره مدتهاست هدیه نمیخره.اخرین بار ب خدا یادم نیس چیزی برا خونمون نمیخره

ی مدت افتاده تو دروغ گویی و پنهان کاری اصلا درامدش خوب باشه نمیگه ن چیزی نمیخره مدتهاست هدیه نمیخره. ...

خوب این که رسم اش نیس مرد باید همه توانش رو برای خانواده بزاره مخصوصا برای شما

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

خوب این که رسم اش نیس مرد باید همه توانش رو برای خانواده بزاره مخصوصا برای شما

الان گوشت و مرغمون تموم شده برنجمون تموم شده ب رو خودش نمیاره فقط وقتی بیاد میگه چی درست کردی؟غذا داریم؟!!!!

الان گوشت و مرغمون تموم شده برنجمون تموم شده ب رو خودش نمیاره فقط وقتی بیاد میگه چی درست کردی؟غذا دا ...

کدوم شهر زندگی میکنید؟

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

الان گوشت و مرغمون تموم شده برنجمون تموم شده ب رو خودش نمیاره فقط وقتی بیاد میگه چی درست کردی؟غذا دا ...

واسه چیه این زندگی موندی

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

غذا درست نکن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بهش بگو اره یه تیکه عن خشک شده از صبح مونده برو وردار بخور😐 چقدر پرروعه 

طلاهاتم برو بزار خونه مامانت تا از چنگت درنیورده

کدوم شهر زندگی میکنید؟

نمیتونم بگم.با وجود بچه‌.هزاربار بهش گفتم بچمون لباس خوب نداره بخر براش.همش میگه همین وضع خوبه از سرمونم زیاده.خسته شدم بخدا

واسه چیه این زندگی موندی

اخرین بار ۸ روز قهر کردم رفتم خونه مادرم اونجا داشتم از نگاه سنگین بقیه دیوونه میشدم برگشتم.بدون حامی.بدون پناه.برا همین.چ کنم.