2777
2789
عنوان

عمل بینی

37 بازدید | 5 پست

سلام لطفا کمکم کنید من ۱۵ سالمه و دماغم رو اصلا دوست ندارم ، زیاد دیدم اکثرا ۱۵ و ۱۶ سالگی دکترا عمل میکنن دوجا رفتم گفتن عمل نمیکنن یه دکتریم هست تو کرمانشاه مطمئنا عمل میکنه ولی فعلا نوبتاشو بسته توروخدا اگه کسی خودش یا اطرافیانش عمل کرده تو ۱۵ سالگی اسم دکترشو بگه هر شهری باشه واقعا نیاز دارم ، خواهش میکنم فقط اگه میشناسید بگید من زیاد شنیدم که صبرکن و اینا ولی صبر ندارم هیجوره :(

۱۵ زوده چون ورم بلوغ هست ۱۸ خوبهاگه خیلی مشکلت حاده این دو سه سال رو با ماسک سر کن

اخه دیدم بعضیا میگن عمل کردن خوب شده الان ۲ ساله دارم ماسک میزنم میترسم مشکل تنفسی چیزی پیش بیاد نتونم عمل کنم 💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه دیدم بعضیا میگن عمل کردن خوب شده الان ۲ ساله دارم ماسک میزنم میترسم مشکل تنفسی چیزی پیش بیاد نتو ...

من هر کی رو دیدم تو سن پایین عمل کرده دچار مشکل شده

یکی از فامیلامون ۱۶ سالگی عمل کرد. دختر بود. بعدش ۳ بار دیگه عمل کرد

خودم ۱۷ عمل کردم و دچار مشکل شدم

و اینکه درکت میکنم

فک نکن درکت نمیکنم

شاید بهتر از هر کسی توی جهان هم درکت میکنم

بینی من افتضاح بود. افتضاح نه به نظر خودم. به نظر همه! مسخره خاص و عام بودم

و خیلی سریع و بدون تحقیق هم عمل کردم چون میگفتم هر چی بشه از این دماغ فعلیم که بدتر نمیشه

غافل از اینکه باید بیشترین تحقیقو میکردم و با بهترین دکتر جراحی میکردم

من هر کی رو دیدم تو سن پایین عمل کرده دچار مشکل شدهیکی از فامیلامون ۱۶ سالگی عمل کرد. دختر بود. بعدش ...

میدونم ولی واقعا روز نیست که گریه نکنم خبلی حالم بده و اصلا تو این مدت از خونه بیرون نرفتم