2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@عشقمدلی‍

سلام خوبین وقتتون بخیر 

میشه محبت کنید جوابم بدید 

میشه بگید منو فرد مورد نظرم بهم میرسیم و قسمت هم هستیم؟؟ منو فرد موردنظرم باهم دانشگاه مورد نظرمون قبول میشیم امسال ؟ میشه از حسی که راجبم دارین بهم بگید و از خوانواده طرفم  و خود طرفم بهم بگید که به من چه حسی دارن؟؟ اسمم زهراست اسم طرفم علیرضاست 

ممنون میشم ازتون 

سلام خوبین وقتتون بخیر میشه محبت کنید جوابم بدید میشه بگید منو فرد مورد نظرم بهم میرسیم و قسمت هم هس ...

میرسیم به زهرا خانم گل کنیز خانم فاطمه زهرا زهراجان از خلقیاتت بگم مرتب خوش پوش تا حدی وسواس فکری داری زهرا خانم سخت دل میبنده وخیلی سخت اگه دل ببنده جدا میشهعزیزم متاسفانه برات با شخص موردنظرت حس جالبی نمیبینم ولی خبر خوش ورود ی فرد با اختلاف سنی زیاد توزندگیته زهرا جان موقعیت کاری وتحصیلی تو خیلی عالی پیش میره برای نیمسال دوم سال روزهای پراز خاطره داری زهراجان من برات میبینم که روی ی تپه به دوردست خیره شدی گلم این یعنی فکر خلاق وسازنده در مورد علیرضا پسر مومشکی مجعد باقدتقریبا بلند زبان بسیار شیرین شخص یا اشخاصی تو زندگیش بودع که روی رابطت تاثیر داره علیرضا دهن بینه علی رضا زودجوش میاره زهرای عزیز شکر گذاری کن بختت خیلی بالنده ماه تولدت بگو 

تا ی پیش بینی برای هفته جدید برات بزنم تاپیکت قفل کن حوصله ملت ندارم بریزن سرم

میرسیم به زهرا خانم گل کنیز خانم فاطمه زهرا زهراجان از خلقیاتت بگم مرتب خوش پوش تا حدی وسواس فکری دا ...

امکانش هست درخواستم قبول کنید اونجا صحبت کنیم؟؟