2777
2789
عنوان

سلام عزیزان

82 بازدید | 9 پست

چقد از مردای سایت بدم میاد یه مشت حرومزاده هول میان درخواست دوستی میدن مرده شورتون ببرن،کلی درخواست میدن منم لغوشون میکنم، درخواست دوستی ببینم ازتون کاربریتون میدم دست نینی یار دیگه ساکت نمیمونم

نمیگن طرف متاهله سریع درخواست دوستی میدن

تاپیک بزن ابروشون ببر منم چندبار اینکارو کردم یعنی روزی نبود برام درخواست نیاد الان درخواست نمیدن اگرم بدن پشت درهای بسته میمونن

صدام کن ملکه شب 👸🏻 چنان سختی هایی کشیدم که تو خوابتم نمیبینی ولی من زنده موندم تلاش کردم و خودمو نجات دادم شب هایی رو صبح کردم اگر ادم غیر من بود سکته میکرد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روانین بخدا

سلام

بهترین کار نادیده گرفتنه.

نه قبول کنین نه رد کنین

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

سلامبهترین کار نادیده گرفتنه.نه قبول کنین نه رد کنین

سلام 

ایا اگه ۱۰ سال دیکه هم بگذره کاربری که قبلن تعلیق مشکی شده دوباره  باز برمیگرده یا تا همیشه تعلیق مشکیه؟

این اهنگو گوش بده خدای اهنگا این پسره لر هست  https://wisgoon.com/v/79SODFYOM1/

سلام ایا اگه ۱۰ سال دیکه هم بگذره کاربری که قبلن تعلیق مشکی شده دوباره باز برمیگرده یا تا همیشه تع ...

سلام

ایشون سوال دارن.

ممنون

@niniyar‍ 

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.