mikasa_ere مدیر استارتر عضویت: 1404/02/28 تعداد پست: 389 عنوان کنکور 84 بازدید | 9 پست به نظرتون اگه سال دیگه کنکور بدم ولی به همه بگم ندادم و قراره 1406 بدم بهتر نیست؟ اگه جای خوب قبول بشم میگم لحظه اخر نظر عوض شد دادم اگه نشد هم صداشو در نمیارم سال دیگش دوباره میدم بزن حرومی 1404/04/19 | 15:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترخوبی عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 3320 عالیه مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.
mikasa_ere مدیر استارتر عضویت: 1404/02/28 تعداد پست: 389 امسال دوازدهمی؟؟ امسال میرم دوازدهم بزن حرومی
mikasa_ere مدیر استارتر عضویت: 1404/02/28 تعداد پست: 389 عالیه فامیلمون خیلی فضولن و چون نمونه دولتی میخونم ازم انتظار زیادی دارن...منم یکم مریضم به خاطر استرس و اینا و سرگیجه دارم میترسم نتونم جای خوب قبول شم بزن حرومی
دخترخوبی عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 3320 فامیلمون خیلی فضولن و چون نمونه دولتی میخونم ازم انتظار زیادی دارن...منم یکم مریضم به خاطر استرس و ا ... منم امسال تیزهوشان بودم و میخوام پشت بمونم و همهههه خیلی انتظار دارن و من فقط به خاطر همینا استرس داشتم و گند زدممیخوام بگم میرم یه رشته ای میخونم ولی نگم میخوام کنکور بدم مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.
مو_فری_فری عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 654 امسال میرم دوازدهم ببین بهترین کاره ندونن ولی شل نکن حتما سعی کن خوب خوب بخونی دروغ نگو به کسی گفتن دری میخونی بگو اره دوازدهم خیلی سخته میدونی چی میگم؟ ♡
mikasa_ere مدیر استارتر عضویت: 1404/02/28 تعداد پست: 389 منم امسال تیزهوشان بودم و میخوام پشت بمونم و همهههه خیلی انتظار دارن و من فقط به خاطر همینا استرس دا ... افرین همین کارو کن موفق باشی بزن حرومی
mikasa_ere مدیر استارتر عضویت: 1404/02/28 تعداد پست: 389 ببین بهترین کاره ندونن ولی شل نکن حتما سعی کن خوب خوب بخونی دروغ نگو به کسی گفتن دری میخونی بگو اره ... سعی میکنم بخونم باید مشاور بگیرم زور بالا سرم باشه و گوشیو بزارم کنار...خیلیم شب امتحانیم تا استرس نگیرم نمیخونم بزن حرومی
مو_فری_فری عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 654 سعی میکنم بخونم باید مشاور بگیرم زور بالا سرم باشه و گوشیو بزارم کنار...خیلیم شب امتحانیم تا استرس ن ... آفرین بخون هرکار فکرمیکنی درسته بکن ♡