2821
2789
عنوان

پریود بعد سقط

564 بازدید | 39 پست

من سقط داشتم الان ۴ امین پریودم هست هربار لخته و چیزای ریز دفع میشه اصلا مثل قبل سقط نیست

سونو بیرونی کردم گفتن بقایا ندارم 

سونو داخلی لازمه؟

هر کس میدونه راهنمایی کنه

چرا اینطوره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی چهار بار پریود شدی هنوز لخته دفع میکنی؟سیکل هات منظمع؟

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

نه وقتی بقایا نداشتی تو سونو دیگه نگران نباش ، بعدم با هر بار پریودی داره پاک تر میشع رحمت 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

اره منظمهبنظرتون چرا اینطوره نگرانم

نگران نباش اگر منظمی درد نداری بدن داره سعی میکنه به روال عادی خودش برگرده ولی اگر دیدی خونریزی زیادتر از هرباره یا بوی بد میده یا نامنظمی برو دکتر برا چکاپ ...منم دوبار سقط داشتم دیگه همه اینا رو حفط شدم!

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
نه وقتی بقایا نداشتی تو سونو دیگه نگران نباش ، بعدم با هر بار پریودی داره پاک تر میشع رحمت

اخه میترسم سونو داخلی دقیق تر باشه پس فرقی نداره سونو داخلی بیرونی؟

میکی ایشالا ولی خیلی میترسم آخه این لخته و چیزای ریز برا چیه ممکنه برا بقایا باشه؟ سونو بیرونی کرد ک ...

من قبلا مورد پریودی دفع لخته داشتم روزای اول 

تازه سقط شدم ولی لخته های دفعیم کوچیکه 

اما سفطم اول ب صورت زایمان طبیعی شد بعد چون رحمم پر لخته خون شده بود فرستادنم کورتاژ

میکی ایشالا ولی خیلی میترسم آخه این لخته و چیزای ریز برا چیه ممکنه برا بقایا باشه؟ سونو بیرونی کرد ک ...

لخته و چیزای ریز رو که خانوم عادی هم ممکنه تو پریودی داشته باشه ، شما که دیگه سقط هم داشتی 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز