من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
نه وقتی بقایا نداشتی تو سونو دیگه نگران نباش ، بعدم با هر بار پریودی داره پاک تر میشع رحمت
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
نگران نباش اگر منظمی درد نداری بدن داره سعی میکنه به روال عادی خودش برگرده ولی اگر دیدی خونریزی زیادتر از هرباره یا بوی بد میده یا نامنظمی برو دکتر برا چکاپ ...منم دوبار سقط داشتم دیگه همه اینا رو حفط شدم!
وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
میکی ایشالا ولی خیلی میترسم آخه این لخته و چیزای ریز برا چیه ممکنه برا بقایا باشه؟ سونو بیرونی کرد ک ...
لخته و چیزای ریز رو که خانوم عادی هم ممکنه تو پریودی داشته باشه ، شما که دیگه سقط هم داشتی
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**