2777
2789
عنوان

پریود بعد سقط

166 بازدید | 23 پست

من سقط داشتم الان ۴ امین پریودم هست هربار لخته و چیزای ریز دفع میشه اصلا مثل قبل سقط نیست

سونو بیرونی کردم گفتن بقایا ندارم 

سونو داخلی لازمه؟

هر کس میدونه راهنمایی کنه

چرا اینطوره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چهار بار پریود شدی هنوز لخته دفع میکنی؟سیکل هات منظمع؟

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

نه وقتی بقایا نداشتی تو سونو دیگه نگران نباش ، بعدم با هر بار پریودی داره پاک تر میشع رحمت 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

اره منظمهبنظرتون چرا اینطوره نگرانم

نگران نباش اگر منظمی درد نداری بدن داره سعی میکنه به روال عادی خودش برگرده ولی اگر دیدی خونریزی زیادتر از هرباره یا بوی بد میده یا نامنظمی برو دکتر برا چکاپ ...منم دوبار سقط داشتم دیگه همه اینا رو حفط شدم!

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
نه وقتی بقایا نداشتی تو سونو دیگه نگران نباش ، بعدم با هر بار پریودی داره پاک تر میشع رحمت

اخه میترسم سونو داخلی دقیق تر باشه پس فرقی نداره سونو داخلی بیرونی؟

میکی ایشالا ولی خیلی میترسم آخه این لخته و چیزای ریز برا چیه ممکنه برا بقایا باشه؟ سونو بیرونی کرد ک ...

من قبلا مورد پریودی دفع لخته داشتم روزای اول 

تازه سقط شدم ولی لخته های دفعیم کوچیکه 

اما سفطم اول ب صورت زایمان طبیعی شد بعد چون رحمم پر لخته خون شده بود فرستادنم کورتاژ

میکی ایشالا ولی خیلی میترسم آخه این لخته و چیزای ریز برا چیه ممکنه برا بقایا باشه؟ سونو بیرونی کرد ک ...

لخته و چیزای ریز رو که خانوم عادی هم ممکنه تو پریودی داشته باشه ، شما که دیگه سقط هم داشتی 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**