2777
2789
عنوان

بیشعوری این آدم

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 32 پست

ولش کن خوبه همون اول گفتهدبهت بعضیا  باخودشون فکر میکنن ادامه بدیم بعد عوضش میکنم این حالا از همون اول گفته 

مگه مادرش نمیدونسته پوشش شما چطوریه؟ اگه میدونسته شاید پسره اینو بهونه کرده بهم بزنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونست چیزی نگه ، بعدا پیگیر نمیشداینکه برگردی ب یکی بگی شما سلیقه من نیستی خیلی زشته

سلیقه ها متفاوته به هر حال من حس بدی نگرفتم اتفاقا خیلی خوبه تو دوران آشنایی آدم در مورد یه سری چیزا رک باشه تا اینکه با خجالت و ادب پنهون کاری کنه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
منطق شما اینه ک رک ب یکی میکین سلیقه من نیستی؟من خیلی وقتا شده از قیافه یا تحصیلات یا شغل یکی خوشم ن ...

شما رو نگفته سلیقم نیستی .تیپ شما رو گفته .

عجیب نیستم عزیزم .واقع بینم .

به نظرم بیشعور نبوده طرف .

میدونی کی بیشعور میشد؟ وقتی جلسات متعدد میزاشت باهاتون فکر شمارو درگیر میکرد .وابسته میشدید بعد میخواست تیپتو عوض کنه و نظرشو تحمیل کنه بهت!

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

بنظرم بیشعور درجه یک بوده ولی خوشبختی که گیر بیشعور اینجوری افتادی ، اگه بدتر بود بازی میداد خیلی بد بود ، باید دو سه دوره بره آموزش نحوه رفتار و برخورد ببینه ناراحت نباش گاو زیاد داریم تو جامعه 

شما رو نگفته سلیقم نیستی .تیپ شما رو گفته .عجیب نیستم عزیزم .واقع بینم .به نظرم بیشعور نبوده طرف .می ...

ب ادمایی مث شما باید گفت حرف بعدیتم درسته

حوصله ندارم تایپ کنم برات

ریپ نزن

ب ادمایی مث شما باید گفت حرف بعدیتم درستهحوصله ندارم تایپ کنم براتریپ نزن

بی اعصابیا😂😂😂

داریم تبادل نظر میکنیم .هرکی بهت گفت اقا پسر بیشعور نبوده ناراحت شدی ازش ‌

چقدر عجیبید

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️