rahaaa___ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 374 عنوان کسایی بودن ک اربعین برن کربلا 210 بازدید | 23 پست و مشکلشون حل بشه؟ حال روحیم خیلی بده حس می کنم دگ نمیتونم ادامه بدمفکرای منفی داره خفم می کنه حالم خوب میشه اگ برم پیش امام حسین؟ 1404/04/19 | 14:48 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rahaaa___ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 374 حال دلت خیلی خوب میشه اگز میتونی حتما برو واقعا میگی؟ برام دعا کن 😭هیچ مشکلی ندارم ولی فک کنم افسردگی گرفتم و ب شدت ب همه چی بد بین شدمدارم دیوونه میشم
rahaaa___ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 374 بله من بشدت حالم بد بود رفتم کربلا آروم شدم عجیب خدا کنه منم اروم شم
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 8964 بروحتمامنکه حرم ندیدمولی اوناییکه رفتن میگن خوبترین حال رو همون تایم داشتن.. میگفتن بین الحرمین بهشت به تمام معناسمیگن حرم رو ببینی هوایی میشیدوس داری هرسال بری... رفتی منم دعا کن... گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 8964 مداحی تا حالا شده تا عرش اعلا بری گوش بده همین الانخیلی حال خوب کنه... گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳
rahaaa___ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 374 بروحتمامنکه حرم ندیدمولی اوناییکه رفتن میگن خوبترین حال رو همون تایم داشتن.. میگفتن بین الحرمین بهشت ... چشم توام برام دعا کن خوب بشماین درد برام خیلی سنگینه
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 8964 چشم توام برام دعا کن خوب بشماین درد برام خیلی سنگینه نگران نباش اقا بلده خوبش کنه.. گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 8964 گریه نکن دیگهببین میری تو بغلش همه درد ها یه لحظه تموم میشه... گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳
rahaaa___ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 374 گریه نکن دیگهببین میری تو بغلش همه درد ها یه لحظه تموم میشه... چقد مهربونی ❤️
shia_314 عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 414 واقعا میگی؟ برام دعا کن 😭هیچ مشکلی ندارم ولی فک کنم افسردگی گرفتم و ب شدت ب همه چی بد بین شدمدارم د ... ببین چند روز سفر اربعین رو انگار تو این دنیا زندگی نمیکنی ، تو عالم رویایی الحمدلله