2777
2789

یه آشنا داریم که دخترش مدرسه خاص بوده و تجربی معدل بالا سال دهم هم میخونه یازدهم می‌ره انسانی 

الان تموم کرده امسال

یک سال تمام افسردگی گرفته و انسانی براش خیلی کم دیده میشه و میگه من مشکلم درس نخوندن و نداشتن پشتکار بود 

حالا فرهنگیان رو با اینکه هیچچچچییی نخونده آورده

مونده قبولی نهاییش

الان میگه من می‌خوام دوباره بخونم تجربی و رشته های پزشکی و.. بیارم 

چه برم فرهنگیان چه نرم

من. خودم مدیر داخلی یه شرکتم و تجربی هم خواندم

ولی هیچ وقت چون خانواده م پزشک بودن به این فکر نمی‌کردم حتما پزشک بشم

بعد این بچه همش میگه موقعیت اجتماعی و...

شما چه نظری دارید

لطفاً کسانی که سنشون پایینه جواب ندن چون می‌دونم اکثرا اونطور فکر میکنن

نیروانا یعنی فرای زمان و مکان، من و تو در عشقی سرشار

چه سر در گمه بنده خدا از تجربی به انسانی بعد فرهنگیان و‌بعد پزشکی ؟

به نظرم با مشاور باید حرف بزنه 

اگر بر فرض مثال پزشکی هم قبول شد و کلی هزینه انصراف فرهنگیان داد و دید پزشکی هم خوشش نمیاد چی

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه سر در گمه بنده خدا از تجربی به انسانی بعد فرهنگیان و‌بعد پزشکی ؟به نظرم با مشاور باید حرف بزنه اگ ...

بابا مشاور ها بدتر سردگمش کردن

این دختر میگه من هر بار گفتم می‌خوام برم کافه رفتم اتوبان خودمو پرت کردم جلو ماشین

مادرش داره دق می‌کنه

بابا مشاور ها بدتر سردگمش کردناین دختر میگه من هر بار گفتم می‌خوام برم کافه رفتم اتوبان خودمو پرت کر ...

عزیزم روانشناس منظورم بود 

معلومه که افسردگی داره 

برو دکتر

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

من خودم اصلا نمیتونم هضم کنم چطور این بلا سرش اومد این بچه 

خیلیییی بچه خوبی بود از بچگی من دورادور دیدمش

هنرمند باشعور با استعداد خوش زبون

البته خواهرش سه سال پیش کنکور موند و آخرش رفت فرهنگیان مادرش میگه اینم گفته من نمیارم میرم انسانی

الان مثل چی مونده توش

عزیزم روانشناس منظورم بود معلومه که افسردگی داره برو دکتر

من مادرم روانپزشکه یه مدت براش قرص نوشت 

که آروم شه

خورده بود گفته بود هیچ فرقی نکردم

درد اصلیش اینه نمیتونه پای درس بشینه و میگه اگر میخوندم پزشکیدمیاوردم نه اینکه برم انسانی خورد شم

من مادرم روانپزشکه یه مدت براش قرص نوشت که آروم شهخورده بود گفته بود هیچ فرقی نکردمدرد اصلیش اینه نم ...

عزیزم شما وی ایشون میشین 

اگر خودتی این فرد و نمی خوای شناسایی بشی بگم برات 

کنکور راه سختیه جنگ روانیه 

اگر میخوای یکسال دیگه پشت بمونی و بخونی این تابستون برو روانشناس و. روانپزشک هر دوبا هم پیش برو 

باید خیلی قوی باشی از هر نظر 

از نظر سرکوفت خانواده و فامیل 

از نظر مسخره بازی های سنجش بخاطر ترمیم و معدل و کنکور و تراز دهیش 

بعدش که تصمیم گرفتی که ایا من واقعا میخوام پزشک بشم 

میخوام واقعا بخونم 

برو پانسیون ثبت نام کن و گوشیتم بردار 

اکر حس میکنی نمیتونی و نمی‌کشی ولش من برو همون فرهنگیان 

من خودم دوستای زیادی دارم

ولی مشکلم اینه راز دوستمو نمیتونم برم بگم به کسی

و این بچه هم اندازه خواهر خودم دوست دارم 

اینجا هم انگار کسی نیست متاسفانه

[QUOTE=387665456]عزیزم شما وی ایشون میشین  اگر خودتی این فرد و نمی خوای شناسایی بشی بگم برات  کنکور راه س ...[/QUOTE

مادرشون معلم من بودن

و از همون دبیرستانم باهم رفت و آمد داشتیم

و این دختر کوچکترین دخترشه