2777
2789
عنوان

راز نهفته در آینه ها چیست

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 27 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جاییکه اینه باشه نمی‌خوابم میترسم 

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

واقعا هستن ادمایی که به این چیزا فکر کنن؟‌چطور به ذهنتون میرسه؟ لطفا خرافات رو اشاعه ندین.و این فکرا ...

والا منم اصلا مهم نبود برام تا اینکه جدیدا میبینم همه میگن ترسیدم یکم  خصوصا آینه های قدی رو میگن خوب نیست 

کو ؟!  کجاست !؟

بله واقعیت تا میری حموم زیاد لخت نباش و بی هیچ وجه لخت جلو اینه نرو همزاد درست میکنی

نه بابا من هزار بار اینجوری رفتم چیزی نشد یکیم میگفتن نصف شب جلو اینه سنگ کاغذ قیچی بازی کنه همزادت باهات وارد بازی میشه و اینا ولی خب واقیعت نداشت

درباره آینه.جونم براتون بگه که فقط شب در تاریکی اصلا و ابدا آینه نگاه نکنید.اگه مجبور بودید حتما برق رو روشن کنید.چون در تاریکی چشم چیزی خاصی از صورت رو در آینه تشخیص نمیده و اشکال درهم و وحشتناک دیده میشه که رو روان تاثیر مخرب داره.

آینه یه شیشه است که پشتش جیوه است 

و تصویر خودمونو انعکاس میده 

جن تو جیوه چیکار میکنه اخه  

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

وای یا خدا ینی چی بیشتر توضیح بده یعنی واقعیت داره

والا یه حدودی مسدونم زیاده تا عمین حد خلاصش کردم 

یه اخوندی بود داشت دربارش میگفت بعد یه اقا ک همین درمورد انرژی جهان و اینا بود هم دربارش صحبت کرده بود فک کنم میگفت طلسم داره نمیدونم یچیی اینجوری

آینه یه شیشه است که پشتش جیوه است و تصویر خودمونو انعکاس میده جن تو جیوه چیکار میکنه اخه

خب همینو بگو 

ولی چرا میگن رمال ها ازش استفاده میکنن 

و اینکه خیلی فیلمها در این خصوص ساخته شده 

مثلا آینه ای که ملکه سفید برفی خودشو میدید 

یا فیلمهایی در این خصوص که میرن تو آینه 

من میگم تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها 

کو ؟!  کجاست !؟