2777
2789
عنوان

بچم و سقط کردم😭

804 بازدید | 56 پست

دارم دیوونه میشم

چند وقت پیش گفتن تو سرش کیست داره و بدتش اب اورده رفتم سونو دیدم قلبش وایستاده

سقط قانونی انجام دادن برام بردمش برای ازمایش ژنتیک گفتن با توجه ب شجره نامه احتیاجی نیست

خودم با دستای خودم طفلم و خاک کردم😭😭😭😭

داغووونم

روز عاشورا رفت اسمش و گذاشتم علی اصغر همونقدر مظلوم و پاک رفت 

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اینجا نگو‌ سقط دیگه ول نمیکنن 

منم سقط کردم گفتم قلبش تشکیل نشده دیگه مگه ولم کردن 

همون منظورم این بود قلبش نزده قلبش کار نکرده 

بچه منم ۴ ماهش بود گفتن باید اسم بزاری چون بچه کامله و اسمشو گذاشتم حسین و شوهرم برد خاکش کرد من نرفتم 

مادرم هم خیلی اعصابش خورد شد و گغت این میخره بازیا چیه اسم گذاشتن و‌خاک کردن  

مربی بدنسازی و پیلاتس

عزیز دلم💔

میدونم هیچ کلامی نمیتونه قلب شکسته و غمگینت رو تسکین بده،ولی واقعا ناراحت و متاسف شدم،امیدوارم بعد از این تو زندگیت غم نبینی،و بزودی خدا یه نینی سالم و صالح نصیبت کنه🙏🤲

اگه اذیت نمیشی بگو چند هفته بودی؟

🩷

یعنی چی باتوجه به شجره نامه؟نگران نباش خداجبران کنه برات و اجرت بده ان شاالله

نسبت فامیلی نداشتیم

تو اقوام مشکل دار نداشتیم گفتن احتیاجی نیست ب تست ژنتیک روی خود جنین 

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
اینجا نگو‌ سقط دیگه ول نمیکنن منم سقط کردم گفتم قلبش تشکیل نشده دیگه مگه ولم کردن همون منظورم این بو ...

متاسفم گلم💔

کاش زمانی که اونقدر تحت فشار و اذیت بودی بیشتر درک و حمایت میشدی،حرف مادرتم ول کن کم از نسل گذشته ندیدم که دل سنگ و بی عاطفه ان و این چیزا رو مسخره بازی و ناز و ادا میدونن،ان شاالله بزودی خدا بهت نینی سالم و صالح بده🙏🤲

🩷