2777
2789
عنوان

قابلیت تلگرام

103 بازدید | 19 پست

بچه ها من یه ویس رو برای دو نفر فرستادم بعد دوتاشون سین زدن ولی برای یکیشون تایمی که باز کرده میاد برای اون یکی نمیاد برای اون یکی یعنی هنوز گوش نکرده که تایم نمیاد ؟ یعنی تایم پخش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرت براش مهم بوده که این کارا کرده >

خب نمیدونسته چی تو ویسه هست شاید میخواست قبل جواب دادن بیشتر فکر کنه زمانو مخفی کرد ک متوجه تاخیر نشی 

چون پیام عادی رو از بالای صفحه میشه خوند اما وویس رو نه

خب نمیدونسته چی تو ویسه هست شاید میخواست قبل جواب دادن بیشتر فکر کنه زمانو مخفی کرد ک متوجه تاخیر نش ...

اخه سین زده بود ولی جواب نداده بود منم ویسم رو پاک کردم الانم میخام 5تا 6 روز انلاین نشم خوبه ؟

اخه سین زده بود ولی جواب نداده بود منم ویسم رو پاک کردم الانم میخام 5تا 6 روز انلاین نشم خوبه ؟

اگ کاری نداری داخلش انلاین نشو اما اگ بخاطر اون بخای پیامای دیگرانم جواب ندی ، نه اینکارو نکن سعی کن برات مهم نباشه

اگ کاری نداری داخلش انلاین نشو اما اگ بخاطر اون بخای پیامای دیگرانم جواب ندی ، نه اینکارو نکن سعی کن ...

نه کاری ندارم اخه بحثمونم شده بود شبش حالا میخام قهر کنم اون از قهر کردن من خیلی میترسه منم بگم که از صب تا شب انلاین نشده بودم وقتی که اون پیام دادع بود