2777
2789

ما شهرمون کوچیکه 

یکی از من خوشش اومده خیلی پولداره 

اما ۱۲ سال اختلاف سنی داریم 

البته به قیافش اصلا نمیاد 

دیشب پیامش دادم نمیخوام تو رابطه باشم از دیشب هی زنگ میزنه ک چیه چرا مگه من چم بده 

چندتا دوستم که میشناسنش میگن مگه خری خلاصه بد نیست هیچیش من خودم یکی دیگرو دوس دارم البته از چیز خلیم هس. پسره همه جا بدشو میگین دوماهه من کات کردم باهاش رفت ک رفت بعد من نشستم زار زار گریه میکنم چرا برنگشت 

من ۲۵ این یارو ۳۷ 

بی ام داره و خلاصه خیلی خر پوله 🤕

چطوری بفرستمش بره؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرد بسیار پولدار با ۳۷ سال سن، اگه قصدش ازدواج باشه راحت میره خواستگاری دنبال بازی و پیامک فرستادن و... نیست.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

اگه واقعا نمی خواهیش بگو نمی خوام 

وجواب تماس هاش نده. 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

من و شوهرمم۱۲سال فاصله سنی داریم اونقدراهم بد نیستا ...البته اگه فکر میکنی دنیاتون یکیه بیشتر بهش فرصت بده ....مبادا همون شانسه باشه که یه بار در خونه هرکسی را میزنه و تو الکی الکی ردش کنی ....

بنظرم مردی که نزدیک چهل سالشه و اینقدر پولدار از راهش وارد میشه نه مثل پسر بچها پیامک بده چرا چطور بگه 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

کسیو دوسش داری ک دوست نداره! کات هم کردی پس رها کن چون فقط خودت ضربه میبینی و وقتی هم کسیو دوس داری نباید با این اقا وارد رابطه شی ی جور خیانته و اینکه وقتی از ی رابطه طولانی میای بیرون حداقل تا ی مدت نباید با کسی وارد رابطه شی چون فقط میخوای جاشو پر کنی و به اون شخص اسیب میرسه چون معمولا بعدا با اون شخص کات میکنی خلاصه.. اگ حسی بهش داری فرصت بده اگه نه که هیچی

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

کسیو دوسش داری ک دوست نداره! کات هم کردی پس رها کن چون فقط خودت ضربه میبینی و وقتی هم کسیو دوس داری ...

من کلا دوماه یا سه ماه با اون بودم اونم همش قهر بودم باهاش 

اما خیلی دوسش دارم 

بنظرم مردی که نزدیک چهل سالشه و اینقدر پولدار از راهش وارد میشه نه مثل پسر بچها پیامک بده چرا چطور ب ...

زنگ زده میگه من قصدم جدی هس باهات این حرفا نداریم ک میگی نمیخوام تو رابطه باشم 

2790
2778
2791
2779
2792