2777
2789
عنوان

پولشو پس دادم

155 بازدید | 14 پست

با خانوادم اومدم سفر 

شوهرم نیومده .کلا با شوهرم چن وقته سرسنگین و قهرطور بودیم ..بهش گفتم دارم میرم گفت برو .پول داری ؟ گفتم نه 

گفت برات میریزم (یه کارت خودش دستمه)

هم مانتو شلوار اینا نیاز داشتم هم یه پارچه مجلسی طور 

روز اول دوم خرید اصلا دلم نمیخاست از کارت شوهرم استفاده کنم ..روز سوم وسوسه شدم چن تا چیز دلم میخاست خریدم ..تا اینکه پیام داد بهم که از کارتم چیا خریدی چون براش پیام رفته بود..گفتم شومیز شلوار کفش 

گفت پارچه مجلسی چی

گفتم گرون بود ..میگفت تو فلان قدر داشتی میخاستی بگی چقد کمه تا بدم بهت پارچتو بخری ..چرا رفتی شومیز شلوار خریدی..منم گفتم آخه نیاز داشتم 

داشت بحث میکرد منم گفتم حوصله ی بحث ندارم وایسا هرچی خرج کردم پس میدم ..منم پس فرستادم داخل همون کارته .بعدشم کارتشو قیچی کردم ..

عکس واریزی به حسابش و کارت قیچی شده فرستادم براش

😂😂

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارایی میکنین انگار بچه هستین میگفتی خوب کردم خریدم وظیفته چشتم در بیاد و خوش گذرونی میکردی😂

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

وای چرا اخه سر چیزهای الکی باشوهرتون بحث میکنن خوب شما زن هستید با زبونت چربش میکردی هم پول پارچه رو ...

جیگرمو خون کرده بود تا همین پولم داده بود 

کلا چن وقته سر پول بحث داریم 

دیگ واقعا کم آوردم 

خب، تصمیم گرفتی پس بدی پول رو، کار خودتو کردی. اگه فکر می‌کنی مشکلی پیش میاد، شاید بهتره باهاش حرف بزنی که یه وقت گاف ندی توی رابطه. اما در کل، توی همچین شرایطی رک بودن خوبه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

خب، تصمیم گرفتی پس بدی پول رو، کار خودتو کردی. اگه فکر می‌کنی مشکلی پیش میاد، شاید بهتره باهاش حرف ب ...

چی بگم بهش 

خیلی ازش دلخورم اون پولو با هزار تا بحث بهم داده بود 

وقتی هم گفتم اینا رو خریدم .بازم داشت بحث میکرد 

دیگه تحمل نداشتم و پس فرستادم