2777
2789
عنوان

جانم بفرمایین

846 بازدید | 89 پست

سوالای خودتون راجب داروهایی که مصرف میکنین تا اطرافیان میکنن بپرسین(تداخل-آلرژی-طریق مصرف و....)

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

اگه نورم اسکین بخورم دیگه بچه دار نمیشم؟

جدید نیستم ۳ تا کاربریم تعلیق شد یکیم رمزشو فراموش کردم متنفرم ازونایی که تو تایپیکا میگن دغدغتو دوست داشتم خب درررد حناق زنیکه بتوچه آخه بچسب به دغدغه خودت😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یه مدت مکمل آهنم رو عوض کردم فروفورت گاین میخورم . 

مشکل گوارشی پیدا کردم و شبا بی خوابی گرفتم . پزشک خانواده مون گفت ربطی نداره اما طبق چیزی که اینجا خوندم مرتبطه . 

نظر شما چیه؟ عوضش کنم؟

موثرترین دارو واسه آلرژی ؟عطسه و خارش گلو چیه

خب اگه دنبال چیزی باشین که زیاد حس خواب اوری نیاره براتون لوراتادین خیلی خوبه(من خودمم از این مصرف میکنم)اگه شدید بود و خیلی اذیت میشین لوراتادین رو با سودوافدرین مصرف کنین

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

اگه نورم اسکین بخورم دیگه بچه دار نمیشم؟

نه بابا کی گفته این حرفو باعث نازایی نمیشه یعنی ربطی نداره هیچ

خب اگه دنبال چیزی باشین که زیاد حس خواب اوری نیاره براتون لوراتادین خیلی خوبه(من خودمم از این مصرف م ...

لوراتادین میخورم هیچ تاثیری نداره 

نئوتادین میخورم هیچ 

هیچی روم اثر نداره

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

بهترین زمان استفاده از قرص کلسیم کی هست در مورد تداخل دارویییش هم بگو 

و اینکه هرروز و پشت سرهم باید مصرف بشه یا میشه هرازگاهی خورد

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست                         من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست

باردارم ۹ هفته میشه شربت آلومینیوم بخورم؟؟

اره ولی به دوزی که مصرف میکنین بستگی داره در حد محدود و کم مشکلی پیش نمیاد(سرخود مصرف نکنین و اینکه کلا با هر داروی دیگه با فاصله زمانی یک الی دو ساعت مصرف کنین)

خداییش میدونی؟یا چسی میایاگ راس میگی ایموران چ دارویی هساگ نمیدونی خودت برا همیشه برو از این سایتاگر ...

مگه من علافم وقتمو اینجا هدر بدم؟بده میخوام تا جایی که میشه کمک کنم؟
منظورتون آزاتیوپرینه؟(واسه سیستم ایمنیه)بیشتر برای این مصرف میشه که بدن با خودش درگیری داره

من یه مدت مکمل آهنم رو عوض کردم فروفورت گاین میخورم . مشکل گوارشی پیدا کردم و شبا بی خوابی گرفتم . پ ...

از عوارضه داروعه
همزمان با لبنیات و چای و قهوه و مکمل کلسیم مصرف نکن