2777
2789
عنوان

تعصبات الکی

115 بازدید | 14 پست

چرا فکر میکنید هر کی شبیه شما فکر نمیکنه یا رفتار نمیکنه بده یا اصلا چرا انقدر متعصبانه نظراتتون رو بیان میکنید

کسی که گرایشش متفاوت از شماست انحراف داره

کسی که لایف استایلش با شما فرق می‌کنه خرابه

کسی که یه کاری برای همسرش یا دوست پسرش می‌کنه خره

یا مثلاً به فکتی رو به صورت همگانی بیان میکنید

همه پسرا فلانن همه دخترا بهمانن

به نظرم اگر تعصبتون رو روی طرز تفکرتون کم کنید نظرات بهتری میتونید بدید

بله اون گرایش نیست انحرافه.این یه واقعیته و ارتباطی به تعصب نداره.

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورت چه گرایشیه؟

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

شما کی باشی علم روانشناسی رو ببری زیر سوال؟ کل رواناسا و پزشکا تایید کردن ولی شما نه😂

این ادعاها منسوخ شده و همیشه زیرمجموعه انحرافات جنسی باقی میمونه.

اون چه که تاییدش میکنن روحیات و تمایلات ترنسها هست.

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

بله اون گرایش نیست انحرافه.این یه واقعیته و ارتباطی به تعصب نداره.

از لحاظ علمی گرایشه ولی وقتی شما نسبت به فرهنگی که تو ایران وجود داره یا دین یا حتی سلیقه میگین انحراف یعنی تعصبانه رفتار کردین

از لحاظ علمی گرایشه ولی وقتی شما نسبت به فرهنگی که تو ایران وجود داره یا دین یا حتی سلیقه میگین انحر ...

هیچ علم و مقاله ی معتبری چنین چیزیو تایید نمیکنه

Sexual Orientation, Controversy, and ScienceJ. Michael Bailey

A Review of Academic Use of the Term “Minor Attracted Persons” – PubMed Central  

A Challenging Time for Our Campus and Our Community – Old Dominion University  

Old Dominion puts scholar ... – Inside Higher Ed  

ODU professor on leave amid protests ... – Axios  

A Review of Academic Use of the Term “Minor Attracted Persons” – PubMed Central A Challenging Time ...

A Review of Academic Use of the Term 'Minor Attracted Persons که درمورد پدوفیلیه نه گرایش جنسی

بقیه هم که اصلا مقاله محسوب نمیشه

A Review of Academic Use of the Term 'Minor Attracted Persons که درمورد پدوفیلیه نه گرایش جنسیبقیه ه ...

دقیقا میخواستم همینو بگم

لگبتی که سالها پیش انقدر گارد داشتن در مقابلش،الان براحتی مطرح میشه.

پدوفیلیا هم درهمین موج سواره و علنا دارن اروم اروم عادی سازیش میکنن👍

دقیقا میخواستم همینو بگملگبتی که سالها پیش انقدر گارد داشتن در مقابلش،الان براحتی مطرح میشه.پدوفیلیا ...

در مورد نظر گالیله هم گارد داشتن(یه خورده موضوعات متنوع هست ولی خب من الان حضور ذهن ندارم مثال نزدیک تری بزنم)دلیل نمیشه غلط باشه

چیزی که غلطه مشخصه مثلا دزدی غلطه اینکه بری به سمت یه بچه‌ای که نه نیاز جنسی داره و نه حتی کامله که بتونه تصمیم بگیره غلطه(همین مقاله هم کلی هیت خورد) اینکه با یکی به زور س.ک.س کنی غلطه

ولی همجنس گرایی بحثش جداست یه گرایشیه و بوده و هست با وجود مخالفتا(اینو البته قبول دارم حداقل تو جامعه ما که من میتونم ببینم و لمسش کنم خیلیا چون فکر میکنن کوله میگن ما همجنسگراییم البته دخترا منظورمه پسرا نه)