2777
2789
عنوان

دوستِ دختر

170 بازدید | 14 پست

من دوست‌های خیلی قدیمی حداقل ۷-۸ساله دارم ، ولی یه مدت بی دلیل تصمیم میگیرم جواب هیچکدومو ندم. قبلا گلایه کردن و الان باز تکرار شده و خیلی طولانی شده.

حدود ۳ماهه جواب هیچکیو ندادم نه زنگ نه پیام، اخرین پیامشونم این بود که نگرانتیم حداقل یه خبر از خودت بده ! بازم جواب ندادم ! خیلی تنهام و جز اینا دوست دیگه‌ای ندارم ، با خودم میگم میدونن اخلاقم اینجوریه دیگه ! 

چرا اینطوریم من ؟ عادیه ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم این تو هستم

با رفیق ۸ سالم...این رفتار رو کردم

چند وقت پیش هم بهش پیام دادم گفتم نمیخوام یه مدت حرف بزنیم خداحافظ‌....

دلیل من این بود ما امسال پایه ۱۲ بودیم اون پزشکی قبول میشه من نه...منم حس ناکافی بودن داشتم کنارش

خیلی پیگیر بود خیلی غرورش رو شکست برا من

دلی اون لحظه که گفتم حرف نزنیم گفت باشه هرموقع بیای منتظرتم

ولی من  انتظار گریه و‌..داشتم🙃😂

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

با احترام ریدم تو اخلاقت !

چرا خب ؟

واقعاً دلم نمیخواد یه تایمی‌و با کسی در ارتباط باشم،

اونا هم توی همه ی این سال‌ها منو شناختن و اخلاق منو میدونن خودشون ترجیح دادن باهام دوست بمونن. 

چرا خب ؟واقعاً دلم نمیخواد یه تایمی‌و با کسی در ارتباط باشم،اونا هم توی همه ی این سال‌ها منو شناختن ...

خب باید بهشون میگفتید 

میگفتید من تا یه مدت حالم اوکی نیست و حوصله حرف زدن ندارم و محترمانه بهشون میگفتی تا اونام خبر داشته باشن و نگرانت نباشن

خب باید بهشون میگفتید میگفتید من تا یه مدت حالم اوکی نیست و حوصله حرف زدن ندارم و محترمانه بهشون میگ ...

می‌دونی انگار یه لحظه‌ست، اصلاً هیچ مشکلی ندارم باهاشون. انگار برق که میره یهو همه چی خاموش میشه ! دیگه انگار یه کلمه هم دلم نمیخاد حرف بزنم ! چه برسه توضیح بدم !

می‌دونی انگار یه لحظه‌ست، اصلاً هیچ مشکلی ندارم باهاشون. انگار برق که میره یهو همه چی خاموش میشه ! د ...

سعی کنید رو خودتون کار کنید و اخلاق تون رو عوض کنید اصلا اخلاق مناسب و جالبی ندارید

خداروشکر دوستای تو نگران میشن واسه ما ککشون هم نمیگزه

بخدا اینقدر دلم میخواد همه ی ادمای دنیا اصلا یهو یادشون بره من وجود داشتم، هیچکی سراغمو‌ نگیره.

بخدا اینقدر دلم میخواد همه ی ادمای دنیا اصلا یهو یادشون بره من وجود داشتم، هیچکی سراغمو‌ نگیره.

والا این اتفاقو یه بار انجام دادم مثل سگ پشیمونم چون آدم مورد علاقمو گم کردم.

والا این اتفاقو یه بار انجام دادم مثل سگ پشیمونم چون آدم مورد علاقمو گم کردم.

برای منم تنها پشیمونی وقتی بود که ادم خیلی نزدیکی‌و داشتم، از سال‌های نوجوونی، یه بار همینطوری وسط چت دیگه جوابشو ندادم با اینکه خیلی دوستش داشتم. 

یکسال بعد که اومد، اولین حرفش این بود که دیگه هیچوقت اینکارو نکن! 

من چکار کردم؟ دوباره جوابشو ندادم. 

و گم شد.. 

برای منم تنها پشیمونی وقتی بود که ادم خیلی نزدیکی‌و داشتم، از سال‌های نوجوونی، یه بار همینطوری وسط چ ...

😐😐😂😂

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️ خیلی فرق بین اینکه نخوای بچه دار بشی با اینکه نتونی بچه دار بشی 😭خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔