2777
2789
عنوان

مردان و زنان ایرانی

474 بازدید | 58 پست

طبق دنیایی که من تجربه کردم بیشتر مردان ایرانی شخصیت پارانویید و شکاک به هم جنس خود هستند و مانع پیشرفت همسران و خواهران خود را به بهانه جامعه پر از گرگ میشوند و بیشتر زنان ایرانی علیرغم هوش و استعداد بالا موجوداتی حسود و بی منطق اند و در جریان روزمرگی زندگی، پیشرفت را فقط و فقط با کوبیدن همجنسهایشان میدانند.

خوشا به حال مردان و زنانی که جز این دو دسته نیستند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زن ایرانی کجا باهوش و با استعداده؟ اگر انقد خوب بود چرا وضع زندگیش اینه تو همه چی از کمترین حقوق برخ ...

هوش خودش رو در جهت پیشرفت شخصی استفاده نمیکنه

بلکه به نظرم در حالت کلی زن ایرانی از پیشرفت و زیبایی و در امد و ثروت و حتی عشق هم جنس خودش لذت نمیبره.همه انرژیی خودشو صرف پیدا کردن ایراد اون زن میکنه

مردسالاری نمیزاره زنا پیشرفت کنن

چطور بقیه دنیا پیشرفت کردن؟؟؟؟ خب مام جلوشون واستیم 

برو سرچ کن و بخون حتی تو پاکستان انجام تست بکارت ممنوع و جرمه اون وخ اینجا بارها بارها دیدم تاپیک میزنن میخوام گواهی بگیرم لطفا کسی دخالت نکنید والا ما که هوش و استعدادی ندیدیم

شوهرم میگه مردا از زنا حسودترن فقط بلدن ریا کنن نشون ندن

برمیگرده به همون شخصیت منفی که نسل به نسل با الگوی اشتباه داره منتقل میشه

همونجوری که علم و مهارت همینجوری نسل به نسل میره بی عقلی ومبارزه تن به تن طلبی هم روز به روز در مردهامون بیشتر شده

چطور بقیه دنیا پیشرفت کردن؟؟؟؟ خب مام جلوشون واستیم برو سرچ کن و بخون حتی تو پاکستان انجام تست بکارت ...

زن ایرانی دیر بخودش میاد انقدر تو سرش خورده 

زن ایرانی همیشه بدهکار و مردا همیشه طلبکارن

مردسالاری نمیزاره زنا پیشرفت کنن

قناعت زنها و نااگاهی از اینکه چقدر میتونند عالی باشند باعث شده عقب نشینی کنیم و در عوض در جبهه هم جنس هامون حسابی زنهای دور و برمون رو بکوبیم تااینجوری بفهمونیم که من خوبم و من بهترم

زن ایرانی دیر بخودش میاد انقدر تو سرش خورده زن ایرانی همیشه بدهکار و مردا همیشه طلبکارن

حتی اروپا دوره ای داشته به دهان زنان زنجیر میزدن مبدا حرف بزنن حتی اونها از این دوره عبور کردن ولی ما هنوز درجا میزنیم برای ساده ترین حقوق 

هوش خودش رو در جهت پیشرفت شخصی استفاده نمیکنهبلکه به نظرم در حالت کلی زن ایرانی از پیشرفت و زیبایی و ...

لازم نیست برای بقیه زنا تلاشی کنه انقد باهوش نیستن که حتی برای خودشون تلاش کنن زن ایرانی از ساده ترین حقوق محرومه که هیچ جا دنیا این چنین تبعیض وجود نداره

چطور بقیه دنیا پیشرفت کردن؟؟؟؟ خب مام جلوشون واستیم برو سرچ کن و بخون حتی تو پاکستان انجام تست بکارت ...

تازه این یکی از هزارانه

من به عنوان مادر مقصرم که این زنجیره باورهای اشتباه رو قطع نمیکنم

اما حتی بمن جز بارداری و زناشویی در مورد فرزند پروری اموزش صادقانه و بی طرفانه داده نمیشه