2789
عنوان

مذهبیا بیان

170 بازدید | 20 پست

دو نفر را در نظر بگیرید اولی بدون قیافه و بی ریخت یکبار از امام رضا یا سایر ائمه و خدا فقط یکبار میگه یه شوهر خوب برام ردیف کنید براش یه تاجر خوش اخلاق میاد و خوشبخت میشه ولی دومی خوشگل ،  هرچی صد بار هزار بار به ائمه بچه هاشون عروساشون جد و ابادشون به روشهای مختلف توسل پیدا می‌کنه سالهای سال که یه شوهر خوب براش ردیف کنن ولی تهش خیلی بهش لطف کنند مثلا صیغه ی یه مرد متاهل زن باز تنوع طلب میشه یا حالا فوقش زن رسمی دومش میشه و انگشت نمای مردم و هر روز یه چشمش اشک و یه چشمش خون 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ادامه اش؟

میگم یعنی چرا اینجوری میشه ؟ یکی با یکبار توسل حاجتش به نحو بهترین حد ممکن برآورده میشه . یکی با هزار بار عجز و التماس و توسل توف هم کف دستش بندازن میگه ممنونم که همین توف را انداختین.چرا یکی را اینقدر پست میکنن یکی را اینقدر ارج میدن؟ 

میگم یعنی چرا اینجوری میشه ؟ یکی با یکبار توسل حاجتش به نحو بهترین حد ممکن برآورده میشه . یکی با هزا ...

مونده به حساب کتاب خود خدا....به لطف خدا امیدوار باشید...خدا که نمیخواد به کسی بدی کنه...همونجور که گفته یه سری چیز ها هست که از نظر شما خوبه اما به ضررتونه و یه سری چیز ها هست که به نظر شما به ضررتونه ولی خیر شما در اونه....و اینکه بعضی اتفاقاتی که بدامون می افته نتیجه ی اعمال خودمونه

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

میگم یعنی چرا اینجوری میشه ؟ یکی با یکبار توسل حاجتش به نحو بهترین حد ممکن برآورده میشه . یکی با هزا ...

چمیدونم خواهر حکمت خداست بعدم تو یه توضیح خیلی کوچیک دادی مگه ما خدا هستیم که ریز به ریز زندگی این دونفر رو دیده باشیم و بتونیم قضاوت کنیم 

مدعی خواست ک از بیخ کند ریشه ما،غافل از آنکه خدا هست در اندیشه ما💚

مونده به حساب کتاب خود خدا....به لطف خدا امیدوار باشید...خدا که نمیخواد به کسی بدی کنه...همونجور که ...

ینی چی نتیجه ی اعمال خودمونه ؟ خودش که سرشو کج نکرده بره اقبال و شریک زندگی خودشو رقم بزنه . یه برآورد کلی از یه شخصی می‌کنه بنظر خودش با عقل ناقص خودش یه انتخابی را می‌کنه و توکل می‌کنه و بعد از مشورت و تحقیق می‌ره جلو و وصال میشه و بدبخت میشه . من میگم وقتی خودشو انداخته توی دامن اهل بیت و خدا ، بهشون اعتماد می‌کنه میگه شما خودتون هوامو داشته باشین من می‌خوام خوشبخت و خوش روزگار شم خودتون اگه صلاح من نیست این وصلت نشه و اگه صلاح دین و دنیام این مرد هست کمکم کنید وصال بشه . و وصال میشه و طرف به گوه کشیده میشه و انواع مریضی های قلبی و اعصاب را میگیره و هرچی میگه منو از این مرد نجات بدین بهش میگن بمون که جات خوبه 

ائمه بدون اذن خدا حاجت نمیدن

خواست خداست ک ینفر شوهرخوب نصیبش شه 

شاید دختر اول انقد زمان مجردیش سختی کشیده، خدا میخواسته براش جبران کنه 

دلایل مختلفی داره 

خودمون از کارای خدا سر درنمیاریم واقعا

خون می چکد از دیده در این کنج صبوری ...

می‌دونم . اصلا سوال من این نیست که کی انجام میده و در چه صورت . سوال من چیزی دیگه است

منظورم اینه خدا میخواد یکی شوهر خوب نصیبش شه 

یکی دیگه نه 

حدیث پیامبر درباره ازدواج رو شنیدی؟

خون می چکد از دیده در این کنج صبوری ...

ینی چی نتیجه ی اعمال خودمونه ؟ خودش که سرشو کج نکرده بره اقبال و شریک زندگی خودشو رقم بزنه . یه برآو ...

در مورد ازدواج نصفش شانسه و نصف دیگه اش نوع رفتار طرفین تو مسائل زندگی...و اینکه خوب اینم بخشی از زندگیه دیگه....شاید تو شناخت طرف دچار اشتباه شده....چیزی که خیلی ها گرفتارش میشن...

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉