2777
2789
عنوان

چرا یه سریا انقدر بی شعورن

349 بازدید | 15 پست

بچه ها من با یکی کار می‌کردم ۹ ماه که خیلی خیلی خوب بود و ارتباطمون هم رسمی نبود بیشتر دوستانه بود چون یکی از فامیلای دور بود می‌شناختیم

الان ۱ ماه شده برنامه ریزی هارو نمیفرسته درست  حسابی چند بار بحث کردم یا حتی زنگ هم ۱۰ روز یه بار میزنه ( کسی که خیلی یا تو پیام یا تو زنگ حواسش بوده) مشاورمه ها خودش چون علوم پزشکی بود ( پرستاری میخونه) من اعتماد کردم مشاوره برداشتم .

یا خیلی عجیب شده مثلا سوال پرسیدم هیچی نگفته برنامه فقط فرستاده هیچی انگار نه انگار.  با اینکه بحث که کردیم عذرخواهی کرد و گفت به خدا ببخش منو ازین به بعد خیلی بهت زنگ میزنم و خواهش ناراحت نباش و این حرفا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااا چه توقعی داری 

منم باشم بعده یه مدت خسته میشم  میگم بزار خودش کاراشو بکنه...حالا تاکی باید آویزونه اون باشی گناه کرده بهت مشاوره داده

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

واااا چه توقعی داری منم باشم بعده یه مدت خسته میشم میگم بزار خودش کاراشو بکنه...حالا تاکی باید آویز ...

عزیزم پیگیری و جواب دادن به سوال جزو وظایف مشاوره

گناه کرده یعنی چی

پرستاریا هم مگه مشاوره میدن

نه من خب چون میشناختمش گرفتمش 

واقعا راضی بودم ازش ولی خیلی تغییر روش داده حتی من سر یه مشکل خانوادگی حالم بد بود خیلی کنارم بود و همش درددل میکردم گوش میداد و شوخی می‌کرد و بامزه بود تا من از حالت دپ بودن بیام بیرون و الان اینطوری شده😔 

واااا چه توقعی داری منم باشم بعده یه مدت خسته میشم میگم بزار خودش کاراشو بکنه...حالا تاکی باید آویز ...

۱ و ۵۰۰ دارم بهش پول میدم اخه 

بعدش هم اینکه اون این شکلی رفتار کرده بود من نگفتم که اینطوری باشه و الان یهو هیچی نمیگه 

عزیزم پیگیری و جواب دادن به سوال جزو وظایف مشاورهگناه کرده یعنی چی

اشتباه متوجه شدم 

متوجه نشدم که مشاورش هستن

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

۱ و ۵۰۰ دارم بهش پول میدم اخه بعدش هم اینکه اون این شکلی رفتار کرده بود من نگفتم که اینطوری باشه و ا ...

درسته

معذرت میخوام اشتباه متوجه شدم من 

مشاورتونه پولم گرفته باید مشاوره بده دیگه

2790
2778
2791
2779
2792