2777
2789
عنوان

شهری ک سرودم

200 بازدید | 22 پست

چند دقیقه پیش ی تاپیک با این مضمون بود 

منم وسوسه شدم ک یکی از چند بیتی هایم رو بذارم 

اما نمیتونم بیشتر این فعالیت کنم چون شناسایی میشم 

نظرتون رو بگید خوشحال میشم 😊

ب نظرتون ممکنه کل کاربریم بپره! ای کاش می شد کل این اکانت رو فقط به ادبیات و شعر و نویسندگی اختصاص میدادم

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

دوست دارم بنویسم ز هوای بی هوایی 

ازهمان روز ندامت و ندای بی قراری

خاطرات تلخ دیروز خوره ای گشته به جانم

نفسم بگیر و بگذر تو چه خواهی که بمانی

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تازه اول صبحی میخوام وارد شهر بشم

ای بابا ای بابا، ی اشتباهی شد دیگه 😂😐

روی وزن شعرت بیشتر کار کن..به خصوص مصرع سوم. سعی کن از ارایه های ادبی بیشتری استفاده کنی. مطالعه ات رو ببر بالا تا دامنه واژگانت بره بالا و همچنین از مفاهیم مختلفی تو شعراتم استفاده کنی...مصرع چهارم، تو چه خواهی که بمانی یک جمله ی ناقص هست...مثلا چه بمانی چه نمانی،این جمله ی کامل هست. موفق باشی...

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
روی وزن شعرت بیشتر کار کن..به خصوص مصرع سوم. سعی کن از ارایه های ادبی بیشتری استفاده کنی. مطالعه ات ...

مرسیی بابت نظری که گذاشتید 

بله حتما 

فقط قسمت تو چه خواهی که بمانی از نظرم استفهام انکاری بود یعنی خبری نبود 

و اینکه رشته ام انسانی نیست، تجربی ام برای همین وزن ها رو بلد نیستم

دوست دارم بنویسم ز هوای بی هوایی ازهمان روز ندامت و ندای بی قراریخاطرات تلخ دیروز خوره ای گشته به ج ...

به به عالیهههههه دختر

ممنون میشم اگه حسود و عقده ای و فاقد سواد و اطلاعات هستی پیامم ریپ نکنی با تشکرررررر

قافیه نداشت که

عزیزم به سبک غزل بود

بلند هم بخونی آخرت اییی هست

مرسیی بابت نظری که گذاشتید بله حتما فقط قسمت تو چه خواهی که بمانی از نظرم استفهام انکاری بود یعنی خب ...

اشکال نداره همه از اول که شروع می کنند همین مشکلات رو دارند، شعرهای شاعران خوب زیاد بخون تا وزن ها توی ذهنت تثبیت شه..کتاب هم در مورد وزن و...هست تو کتابخونه ها..

عزیزم توی شعر فرصت توضیح دادن به بقیه را نداری، چه کتاب بنویسی یا در مسابقات شرکت کنی،و یا...فقط یه فرصت داری شعرت رو اراءه بدی و داورها هم می گن شعر باید خودش گویا باشه..پس از همین الان روی این قضیه کار کن، شعراتو بده چند نفر بخونن یا خودتو بذار جای مخاطب ببین متوجه می شه منظورتو یا نه..امیدوارم ازم ناراحت نشی دوست خوب. ولی مطمءنم روز به روز شعرای بهتری می گی...

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
دوست دارم بنویسم ز هوای بی هوایی ازهمان روز ندامت و ندای بی قراریخاطرات تلخ دیروز خوره ای گشته به ج ...

سلام 

مشكل شديد وزن داري

قافيه ها درست نيست 

بمان قرار هوا اخر  اخر هيچ كدوم مثل هم نيست 

ي اخر باعث نميشه خيال كني هم قافيه كردي 

زياددددد شعر بخون تو انجمن هاي شعر شركت كن 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد