2777
2789
عنوان

تا با همسرم جر و بحثی داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 30 پست
ببخشید ولی هم عقده ای و هم کینه ای شدیده چقد سخته زندگی کنار اینجور ادمی انگار عقلشون کامل نیست

یعنی رفتار خودش و مادرش درست مث بچه هاست مادرشم همینه حالا من دارم با مادرش تو ی خونه زندگی میکنم خودت میدونی چی میکشم دیگه

با عموش که سر زمین و اینجور چیزا بوده فک کنم تازه با ساقدوششم قهره با دایشم یبار دایهه چندروز جواب ت ...

عجب سمیه شوهرت

اینطور آدما رو میبینم یاده کره شمالی میوفتم

کم مونده با خودشم قهر کنه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شرایطتت سخته طبیعتا 🩷 ولی خب به نظرم تو نمیتونی تغییرش بدی 

فقط در صورتی تغییر میکنه که خودش بخواد و تلاش کنه براش 💔 بهترین کار برای شما یا بیخیالی هست که سخته 

یا اینکه متقاعدش کنی بره پیش تراپیست 

اگه تواناییش رو دارید محیط خونتون رو تغییر بدید 

همین که میگید با مادرش زندگی میکنید و مادرش هم همین رفتار رو داره، خب جای تعجب نداره همچین مشکلی پیش بیاد 🥲 امیدوارم به زودی مشکلت حل بشه 🌸 

عجب سمیه شوهرتاینطور آدما رو میبینم یاده کره شمالی میوفتمکم مونده با خودشم قهر کنه

😂😂

مادرش که گاهی با خودشم قهره😂

اینم دقیقا مث مامانشه 

یعنی تا این حد بگم که جاریم عروسی داداشش بوده برادرشوهرم به داداشه میگه اول غذای پسرمو بدین اونم میگه دستم بنده چشم

سر این از قهر میکنه میاد خونه جاریم میگفت کل خاندانم زنگ زدن نیومد شام هم نخورد چند روزم با جاریم حرف نمیزد 

عزیزم شرایطتت سخته طبیعتا 🩷 ولی خب به نظرم تو نمیتونی تغییرش بدی فقط در صورتی تغییر میکنه که خودش ب ...

ممنون از مهربونیت عزیزم❤

اتفاقا خوابش بهم ریخته ی چند وقتیه گیر دادم که برو پیش تراپیست نمی دونم به کجا میرسم

ممنون از مهربونیت عزیزم❤اتفاقا خوابش بهم ریخته ی چند وقتیه گیر دادم که برو پیش تراپیست نمی دونم به ک ...

خب خوبه خودت میدونی چی درسته 🥲❤️ نگران نباش 

سعی کن توی این مدت اروم باشی تا اون بیشتر راضی بشه روی خودش کار کنه 

هر چند میدونم سخته برات 

بهش بگو توام حواست باشه کینه دل آدم رو سیاه و جسم و روحت رو مریض میکنه 

بگو بیشتر به خودت اهمیت بده دوراز جون مریضی لاعلاج نگیری

خدا میدونسته که گفته کینه رو از خودتون دور کنید دیگه خود دانی 

یه مشکل بزرگ اینه که آدم‌ها خیلی وقتا با کینه تو دلشون زندگی میکنن. وقتی کسی میگه که دیگه مث سابق نمیشه، یعنی هنوز درگیر گذشته‌ست. اینا نشونه‌های عدم حل شدن یه سری مسائل درونیه که تأثیر منفی میذاره روی رابطه‌ها. باید بهش کمک کنی که به جای اینکه فقط وضعیت رو ببینه، بیشتر روش کار کنه تا بتونه از این حالت بیرون بیاد. اما خیلی هم باهاش درگیر نشو که فکر کنه داره اشتباه می‌کنه. فقط بذار خودش متوجه بشه که می‌تونه تغییر کنه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!