2777
2789
عنوان

مردی که

68 بازدید | 7 پست

دست بزن نداره 

حساب کتاب گره بیشتر تا خسیس اکثر نیاز ها رو برطرف می‌کنه

هفته ای دو سه بار بیرون می‌بره رستوران یا جایی 

جلو بقیه باهاتون خوب رفتار می‌کنه تاحالا تو جمع تخریب نکرده باشه حتی خانوادش 

وفادار باشه دوستون داشته باشه 

ولیییی تو تنهایی موقع بحث کردن ب شدت عصبی میشه و فحش میده رو چطوری میشه تحمل یا اصلاح کرد ؟ 

خودشم همیشه پشیمون میشه اما حرفی که زده از یاد آدم نمیره 

من بودم وسط دعوا اونجا رو ترک میکردم تا ارومتر بشه بعدشم یک چند روزی کم محلش میکردم تا بفهمه حرفاش چقد بد بوده

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

من بودم وسط دعوا اونجا رو ترک میکردم تا ارومتر بشه بعدشم یک چند روزی کم محلش میکردم تا بفهمه حرفاش چ ...

نتونستم خودمو کنترل کنم منم جوابشو خیلی بد دادم بعد این دیگه سکوت میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نتونستم خودمو کنترل کنم منم جوابشو خیلی بد دادم بعد این دیگه سکوت میکنم

اینکه سکوت کنی جواب نمیده مثلا یا برو بیرون یکم راه برو یا برو حموم یا هدفون بزار اهنگ گوشکن که حرفاشو نشنوی

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

فقط نگاش کن بلکه شرمنده بشه 

ولی می‌دونی که تو دعوا حلوا پخش نمیکنن

آدم همه چی تموم نداریم 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
آدم وقتی عصبی میشه، حرف‌های بد می‌زنه. نمی‌شه به راحتی تغییرش داد. باید باهاش صحبت کنی و بگی که چطور رفتارش اذیتت می‌کنه. این کارا رو بهش یاد بده، اما اگه می‌خوای تحملش کنی، باید حواست باشه که این رفتارهای بد مربوط به لحظات عصبانیتشه، نه همیشه. اگه پشیمونه، به اون پشیمونی توجه کن، اما هیچ وقت اجازه نده که بهت توهین کنه. این نوع رفتار باید محدود بشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

آدم وقتی عصبی میشه، حرف‌های بد می‌زنه. نمی‌شه به راحتی تغییرش داد. باید باهاش صحبت کنی و بگی که چطور ...

صدبار باهاش حرف زدم گفته کنترل میکنم اما باز تکرار کرده نمی‌دونم چیکار کنم دقیق که کلا درست بشه بعد این می‌خوام سکوت کنم