2777
2789
عنوان

پسره ی پررو

141 بازدید | 10 پست

دوستان همونطور که قبلا تو تاپیک ها گفتم 

پسری که دوران مجردی منو میخاست الان بعد چندسال برگشت بهم میگه طلاق بگیر و برای همیشه بیا مال من شو 

میگه خونه و ماشین خودمو بنامت میزنم 

خیلی چیزای دیگه میگفت حتی حرفایی زد که منو تحریک کنه و بدبین نسبت به شوهرم 

چرا اینارو گفت بعد این سال ها 

اون موقع که مجرد بودم و خیلی میخاستمش همش اذیتم کرد و خیانت و بددهنی و همه چیز

می‌خواد زندگیت رو خراب کنه 

اگه تناسخ حقیقت داشته باشه و همه ما فقط یه روح در بدن ها و ظواهر مختلف باشیم ، دوست دارم بدونم چند نفر توی موزه ها به هنر خودشون خیره میشن ، موسیقی هایی که خودشون توی زندگی های مختلفشون ساختن گوش میدن و کتاب هایی رو میخونن که یادشون نیست خودشون نوشتن :))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الآنم میخواد زندگیتو خراب کنه وگرنه عاشقت نشده 

اصلا ذهنتو‌ درگیرش نکن

اون وعده هایی که بهت میده نقششه، داره دام پهن می‌کنه برات دختر خوب

بهش فکر نکن اصلا اگر زندگیتو میخوای 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
الآنم میخواد زندگیتو خراب کنه وگرنه عاشقت نشده اصلا ذهنتو‌ درگیرش نکناون وعده هایی که بهت میده نقششه ...

دقیقا حرفت درسته 

چون موقعی که باهاش بودم الکی میگفت عاشقمه ولی همش بلا سرم می‌آورد منو ول میکرد دوباره برمی‌گشت 

منم همین فکرو دارم ولی آدم چقدر میتونه پرو باشه الکی قسم میخورد که آدم شده

کسی که خیانت می‌کنه بددهنی و بی احترامی می‌کنه قطعا هم مشکل روانی داره هم اخلاقی و مهم تر از اون ذاتش‌ خرابه

کسی که ذاتش خرابه قسم و آیه که هیچی هزارتا کار انجام میده تا اعتماد تورو جلب کنه برای نابودیت 

مراقب باش خودتو درگیرش نکن

یه زمانی می‌خواستیش اون گند زد تموم شده رفته دیگه پس احساس های اشتباه گذشته نگرد! وگرنه زندگیتو از دست میدی فوقش چهار روزم‌ این عوضی رو انگشتش بچرخونتت‌ بعدش خودتیو خودت

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
کسی که خیانت می‌کنه بددهنی و بی احترامی می‌کنه قطعا هم مشکل روانی داره هم اخلاقی و مهم تر از اون ذات ...

اره درسته 

خیلی نامرده عوضی که بهش میگن 

نمیدونم چی از جون من میخاد