2777
2789
عنوان

شوهرم یجوریه منو تو دوگانگی گذاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 41 پست

محبت باید هم در کلام هم در عمل باشه یکیش نباشه کار خراب میشه

شوهرت خودش کارهای عملیش رو بی ارزش میکنه

کنترل خشم نداره و عصبیه کاش بره مشاوره

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
با ی کلمه حرف میتونم طرفو مدت ها بکوبم ک یادش نره و هرچی دی ماهی میشناسم هنه خصوصیاتشون مشترکه چند د ...

۱۷😎

من دعوا میکنم همش

😁😁😁جنگی ام

شوهرم هی میگه زشته ولش کن دعوا میشه ها 

من گوش نمیدم

🤣مدیریت خوبی هم دارم

حس کار کردن ندارم ولی دستور دادنم خوبه🤪

💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۷😎من دعوا میکنم همش😁😁😁جنگی امشوهرم هی میگه زشته ولش کن دعوا میشه ها من گوش نمیدم🤣مدیریت خوبی ه ...

شوهرمنم همیشه میکه خیالم راحته تو خیابون هرکی ی چیزی بگه خودت هستی نیازی نیست من دنبالت بیام 🤣🤣🤣🤣

چقدر فاجعه است که اسی یه موضوع منطقی رو گفته و حق باهاشه بعد بهش تاختن و راهکار دادن که تو باید با این کارای اشتباه طرفت کنار بیای و برای حرکات اشتباه طرف توجیح آوردن

دلم شدیدا برای زن های حاضر در تاپیک و اسی که گیر اینا افتاده سوخت

اسی تاپیک رو ببند و برو از مشاور کمک بگیر تا بدهکار شوهرت هم نشدی،شوهرت هم حتما باید بره مشاوره خودش رو درست کنه

مردی رو هم تصور کن که هی سرت داد میزنهفهمیدی اصلا چی گفتییعنی چون یکی کادو می خره توهین کنه و داد بز ...

خب پس اینو بدون مردی ک فقط حرف میزنه و عمل نمیکنه هم نمیشه روش حساب کرد

قضاوت نکن لطفا...

میخوای بگم بخاطر داد زدن طلاق بگیره؟ اینطوری دوست داری؟

امثال شما طلاقو مسخره بازی گرفتن

دیدی گفتم حرفت فقط می تونه از رفتاری که باهات شده باشهچقدر آسیب دیدی حتما به فکر بازسازی خودت باش و ...

عزیزم مردی رو تاحالا دیدی داد نزده باشه؟؟

این ک انقدر زبون باز بود دادم میزد

تو رویا سیر میکنی؟

شما دارییعنی خیلیا دارن؟؟؟هر مردی یه ایراد اساسی داره

چون تو نداری هم یعنی خیلی ها ندارن؟چون تو و یه عده اینجا ندارین دلیل نمیشه من و خیلی های دیگه هم نداشته باشیم تو گفتی مرد سالم کسی نداره نگفتی مرد بدون ایراد

سالم ندیدی فکر میکنی همه نا سالمن

نه عزیزم دنیات زیادی سیاه شده

دیدی گفتم حرفت فقط می تونه از رفتاری که باهات شده باشهچقدر آسیب دیدی حتما به فکر بازسازی خودت باش و ...

ممنون از راهنماییت ولی شما بدون اینکه اسیب ببینین اوضاعتون خرابه حتما قبل ازدواجتون ی تراپیست برید...:)

هر وقت متاهل شدی بالای پنج سال زندگی کردی و تجربه اندازه ماها داشتی بیا حرف بزن

هموووون

مشخصه از زندگی مشترک چیزی نمیدونه

تو توهمات خودش مونده

مردی ک نه داد سرت بزنه. خرج کنه خسیس نباشه. مامانی نباشه. هرچی بگی بگه چشم...

هیچ ایرادیم نداشته باشه

اکثر مردا همینن

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️