2777
2789
عنوان

شوهرم یجوریه منو تو دوگانگی گذاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 41 پست

هرکسی یه جوری و یه اخلاقی داره ،و بعضی ها یکم خاص تر هستن،،  خودت داری میگی همه نیازهامو برآورده میکنه و دوست داره ، خب از طرفی زبونی نیستش، نباید تو فکر بری عزیزم و این موضوع رو به نزدیکانت نگو ، از طرفی خودتم به همسرت نگو که چرا اینجوری هستی این بدتر منجر به حساسیتش میشه ، و اگه هم بخواد بگه دیگه نمیگه! بیشتر با کاراش و مردونه اثبات میکنه تا زبونی. اینو از ف.ل نیک بگیر 😀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شوهرم همه چیش اوکیه

ولی زبون محبتش بسته شده

بلد نیست محبت کنه بهم و من چقدر در عذابم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

محبت مرد ب عملشهمردی رو تصور کن ک فقط زبون باشهاینجور مردا سواستفاده گرن بیشتر تا مردقدرشو بدون:)

مردی رو هم تصور کن که هی سرت داد میزنه

فهمیدی اصلا چی گفتی

یعنی چون یکی کادو می خره توهین کنه و داد بزنه مهم نیست

چقدر هیچی ندیده اید و خدا می دونه چه رفتارهایی تو زندگیتون باهاتون شده که به همچین چیزایی راضی هستید و اینطوری میگید

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
اخه اونروز زنگم زد گوشیم سایلنت بود ده بار زنگید وقتی جواب دادم کلیییییی فحشم داد کلیهااا بعد قط کرد ...

ببین عزیزم کارش درست نبوده اما حقیقتا منم وقتی شوهرم جواب نده نگران میشم بعد یهویی که جواب میده میشورمش از شدت ترس و ناراحتی همه چیز بهش میگم اونم واقعا درکم میکنه خخخخخخ

خدایا ااااااااااا شکرت
عه ب منم همین تهمت ها رو میزننتازه میگن لجباز☹️یه سوال جنگی هم هسی؟ک بزنی طرفو نابود کنی😁🤣

با ی کلمه حرف میتونم طرفو مدت ها بکوبم ک یادش نره و هرچی دی ماهی میشناسم هنه خصوصیاتشون مشترکه چند دی هستی شما 

ببین شوهر من ک دارم ازش جدا میشم زبون بودفقط زبونو هیچ حمایتی نداشت. هیچی نداشتفقط زبون داشت و با او ...

دیدی گفتم حرفت فقط می تونه از رفتاری که باهات شده باشه

چقدر آسیب دیدی حتما به فکر بازسازی خودت باش و آسیب هات رو درمان کن چون برای بعد خودت بده 

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود