2789
عنوان

اپل آیدی

354 بازدید | 10 پست

سلام دوستان کسی از اپل سر در میاره؟گوشی همسرم چند وقتی هست که نمیتونه به روز بشه اپل آیدایش رو عوض کردیم ولی بازم این مشکل به وجود اومد و یه پیغام خطا داد الان عکسش کیفرستم کسی سر درمیاره چیکار کنیم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مثل اینکه نسخش به روزه اما نمیشه برنامه آپدیت کرد یه قسمتی رفتیم که کد کشور خواست و به جاش کد کشور افغانستان زدیم مرحله بعدیش هرچی نکست رو زدیم نرفت.و همونجا یه کد میخواست که ما نمیدونستم باید چی رو بزنیم

مشابه اين اشكال براي خواهرم بود از راه دور حلش كردم

ببين تا اونجايي كه يادمه براي ساخت اپل ايدي ادرس ميخواد ايران تحريمه شما ادرس الكي بده از  امريكا من براي خواهرم اينطوري درستش كردم و قسمت اطلاعات كارت ويزا رو هم رد كن 

قاعدتا بايد اپل ايدي درست بشه 

اين ارور رو هم بزن اينترنت راه حل بهت ميده

مشابه اين اشكال براي خواهرم بود از راه دور حلش كردم ببين تا اونجايي كه يادمه براي ساخت اپل ايدي ادر ...

آدرس الکی دادم شماره موبایلم زدم زیرش یه قسمتی داره باید پر کنم زیر شماره موبایل اون نمیدونم باید چی بزنم وگرنه میرفتم قسمت بعدی

مشاوره و حل مشکلات بصورت تضمینی Apple ID و iCloud 🔹

اگر Apple ID شما غیرفعال (Not Active) یا قفل شده (Locked) و نمی‌توانید وارد گوشی‌تان شوید، نگران نباشید.

من مرحله به مرحله شما را راهنمایی می‌کنم تا از طریق پشتیبانی رسمی اپل و با مدارک خرید، مشکل‌تان را به صورت قانونی پیگیری کنید.

✅ تجربه‌ی شخصی موفق در همین زمینه دارم.

✅ بدون نیاز به واسطه یا هزینه‌های غیرضروری.

✅ ارسال مدارک و ثبت درخواست در اپل.

📌 توجه: این آگهی خدمات غیرقانونی یا دور زدن قفل iCloud نیست. تنها راهنمایی رسمی و قانونی برای حل مشکل Apple ID شماست.

بصورت تضمینی انجام میدهیم و نمیزاریم گوشی شما به یک دستگاه بدون استفاده تبدیل شود، اعتماد شما افتخار ماست.

☎️ برای مشاوره و هماهنگی پیام بدهید به واتساپ این شماره:09302507940

یا آیدی این تلگرام: Selinakio@