2777
2789
عنوان

بچه بهزیستی

118 بازدید | 16 پست

تو اینستا یک کلیپ دیدم پسره تازه اورده بودن بهزیستی یک پسره هفت هشت ساله بعد با خودش قهر کرده بود نه غذا میخورد یک گوشه ی دیوار نشسته بود اینقدر دلم شکست خیلی از این بچها زیادن ادم قلبش به درد میاد از تو فکرم نمیره بیرون دلم میخواست برم بغلش کنم 😔

مردم دیگه بچه برنمیدارن ازبهزیستی

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون سن رو ديگه كسي هم به فرزندي نميگيره

من دوس دارم دوتا یا چهارتا بیارم بزرگم باشن خوشگلم نباشن ایشالله شرایطم جور بشه ب ارزوهام برسم گناه دارن محبت میخوان فقط

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

من دوس دارم دوتا یا چهارتا بیارم بزرگم باشن خوشگلم نباشن ایشالله شرایطم جور بشه ب ارزوهام برسم گناه ...

خیلی خوبه اینا بیشتر از پول به محبت نیاز دارن یکی که بهشون امنیت بدن دلم شکست

من دوس دارم دوتا یا چهارتا بیارم بزرگم باشن خوشگلم نباشن ایشالله شرایطم جور بشه ب ارزوهام برسم گناه ...

به نظر منم اون سن بهتر از خيلي كوچيكه آرزو دارم چهارتا دختر بگيرم از بهزيستي

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
ای جانمدلم میخواد برم باهاشون وقت بگذرونم نمیدونم اجازه میدن یا نه

خیلی ناراحت کننده بود من خودم یک پسر تو همین سن دارم وقتی دیدمش انگار بچه ی خودم باشه قلبم داشت منفجر میشد از بس که این بچه ناراحت بود 

ما یکی از فامیلامون مرد دوتا بچه داشت از زنش جدا شد زن دیگه ای گرفت دوتا بچهای زن اولی رو گذاشت بهزیستی 😔 نگم که دخترش چقدر گریه میکرد میگفت بابام بیاد فقط ببینمش باباشم نمیرفت