2777
2789
عنوان

دیگه تحمل ندارم...

177 بازدید | 16 پست

سلام

من مدت خیلی زیادیه یه مشکلی دارم که البته خودم بیشترین درصد اشتباه رو داشتم که این مشکل بوجود اومده و واقعا نمیتونم حل و فصلش کنم....

من و نامزدم همکلاسیم الان یه ماهه که بعد از ۴ سال دوستی با هم نامزد کردیم 

من یه دوست خیلی صمیمی دارم که اونم همکلاسمه و خیلی با هم وقت میگذروندیم و اصلا طاقت دوری همو نداریم و همه چی رو به هم میگیم

حالا نامزدم حساس شده میگه با دوستت قطع رابطه کن و سر این مساله هر چند روز یه بار بحثمون میشه دلیلشم اینه میگه تو این چند سال ما هر دعوایی داشتیم مربوط به این خانم بوده 

از طرفی دوستمم فهمیده و ازدستم گاهی ناراحت میشه 

البته من خودم نامزدم رو حساس کردم که الان هم دوستم از اون بدش میاد و هم نامزدم از دوستم بدش میاد 

همش تقصیر خودم بود که از اول رابطه این دو نفر زیادی برام مهم بود و جلوی هر کدوم از اون یکی طرفداری کردم که کار به اینجا رسید

بنظرتون چکار کنم که بتونم هم نامزدم ازم راضی باشه و حساسیتش کم شه و هم دوستم رو از دست ندم

سا دوستت از چی همسرت بدش میاد؟ لابد همسرت فکر میکنه که دوستت حسودیش میشه و میخواد رابطه شما و همسرت رو بهم بزنه درسته؟ 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بخاطر حسادت نیس ...

میگه تو اولویتت اونه من نیستم میگه بین من و اون من رو انتخاب نمیکنی ...

مثلا ی بار بعد کلاس بم گفت حق نداری باش خدافظی کنی الان منم رفتم خدافظی کردم چون بنظرم ب دور از ادب بود اما نامزدم وقتی لجش میگیره دیگه این چیزا حالیش نیس بعدا میگفت تو حرف منو گوش نمیکنی داغ به دلم مونده یه بار بهم بگی چشم

وقتی منطقی حرف میزنیم خودشم میگه منطقی نیس من ازت بخوام قطع رابطه کنی

نه بخاطر حسادت نیس ... میگه تو اولویتت اونه من نیستم میگه بین من و اون من رو انتخاب نمیکنی ... مثل ...

سعی کن با همسرت بیشتر صمیمی تر باشی، و بیشتر باهاش شوخی کنی و گردش بری، میدونم دوستت رو دوست داری اما همسر هست که برات میمونه و زندگی باهات میکنه، اما با دوستت رابطه داشته باش ، اما نه مثل سابق

یه چیزی هم بگم دوستم و نامزدم تو خیییلی چیزا مدل شخصیتشون مثل همه

خوب درسته، اما ذهنیت بدی وجود داره بینشان، واقعا چقدر وقت برا همسرت میزاری؟ منظورم اینکه اگه همسرت بگه بریم فلان جا اما دوستت قبلا گفته باشه کدوم رو اولویت قرار میدی؟

با دوستم رابطه مو کمتر کردم قبلا هر روز با هم بیرون بودیم اما الان نه 

شوهرم و دوستمم دوتاشون آدمای احساساتی ان و زود هم عصبانی میشن من واقعا این وسط دارم زجر میکشم

البته من و شوهرم خیلی همو دوس داریم همیشه عصبانی میشه سریع میاد معزرت خواهی 

ولی مثلا من ناراحت میشم که بقیه بفهمن حتی اخم هم به هم میکنیم

اینم بگم من تو یه خونواده رسمی بزرگ شدم و مغرور هم هستم واسه همین احساساتمو کمتر بروز میدم 

با دوستم رابطه مو کمتر کردم قبلا هر روز با هم بیرون بودیم اما الان نه  شوهرم و دوستمم دوتاشون ...

تاحالا شده که حرفی از دوستت باعث ناراحتی همسرت یا رفتاری بشه؟ دوستت چرا بدش میاد از همسرت، و سعی نمیکنه سو تفاهم رو برطرف کنه؟ باهم گداشتیشون حرف بزنن، طرف داری به حق کردی یا فقط گفتی چون دوستم هست یا همسرم هست طرف اون رو بگیرم؟ 

بنظرم با دوستت در حدی باش که همسرت احساس بدی نکنه، مثلا امروز  چند ساعت باهاش باش اما با همسرت دوبرابر، میگم حتما همسرت احساس بدی میکنه که فکر های بدی میاد سراغش، اما یه نکته مهم رو یادت نره، بیبین اصلا با همسرت کنار میتونی بیای با اخلاقش، یا اخلاقی که داره با همه کنار میاد یا نه فقط با دوستت اینطوره؟ شناخت بیشتر ازش پیدا کن

بنظرم با دوستت در حدی باش که همسرت احساس بدی نکنه، مثلا امروز  چند ساعت باهاش باش اما با همسرت ...

نه فقط با این دوستم اینجوریه ...شناختم ازش زیاده همه مون چند ساله همکلاسیم

تاحالا شده که حرفی از دوستت باعث ناراحتی همسرت یا رفتاری بشه؟ دوستت چرا بدش میاد از همسرت، و سعی نمی ...

تو قدیم من خیلی از هر کدوم برا اون یکی تعریف کردم و وسطاش حرفایی که نباید رو هم گفتم که مشکلاتی بوجود اومده و طرفداری هامم گاهی به حق نبوده

دوستمم دقیقا مث نامزدم حساسه دوتاشون رو چیزای مشترکی حساسن شوهرم میگه من برات اولویت ندارم دوستمم میگه شوهرت احترام منو نگه نمیداره و اینا...دوتاشون معتقدن من رابطه بینشونو خراب کردم در صورتی که من قصدم دقیقا برعکس بوده دوست داشتم اینا با هم خیلی صمیمی باشن

تنها راه اینکه، حرف های گذشته رو اصلاح کنی، مثلا بگی این مسئله این نبوده، این بوده من حواسم نبود منظورم رو بد رسوندم، یا میگم کم در حد داستگاه و یا گردش خالی با دوستت باشی، جوری که همسرت و دوستت با هم برخورد نکنن، که هر دو رو داشته باشی، چونکه به این فکر کن دوستت اگه ازدواج کنه بازم اینقدر مثل شما حواتو داره؟ بالاخره فاصله میوفته

اتفاقا دوستمم در شرف نامزدی و شوهرش تو دانشگاه ما اما یه دانشکده دیگه و اینم برا من یه مشکل بود که مایی که هر روز با هم الکی بازار بودیم تو مقدمات نامزدیش من نتونستم اونجوری که مث همیشه بود باهاش باشم و هم اون ناراحت شد همم من عذاب وجدان گرفتم که چقد من بی معرفتم که تو این موقعیت تنهاش گزاشتم

حرفای گذشته دیگه قابل اصلاح نیستن متاسفانه

یه مورد دیگه اینه که شوهرم خودش میگه وقتی من بت میگم باهاش قطع رابطه کن تو بگو چشم اما اون کارو نکن من اون لحظه با چشم گفتن تو خیالم راحت میشه بعدش که خودم سرد بشم منطقی میشم!

و اینکه شوهرم معتقده یه بار به من اجازه میده برم بیرون بعدش دیگه پررو میشم

هر لحظه با هم روبرو میشن و دوتاشون خ جزءی نگرن و خیلی به چیزای کوچیک توجه میکنن

مثلا امروز دوستم اعتراض کرد که به شوهرت بگو وقتی کارت داره با من بد رفتار نکنه در صورتی که من اصن نفهمیدم رفتار بد شوهرم چی بود اما خب بهش گفتم من معزرت میخوام ازت