2777
2789

نه

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

اره

خسته بودم حرفاتون خسته ترم کرد❤️‍🩹:).                                          یک عدد نومزد دارم جونننننن(جنوبیا میدونن چی میگم اینو اون جون بخونین😅)درخواست ندیدن که خیط میشین😊

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

یه سوال ببخشیدهفته ۶ بارداریمه درد پریودی دارم عادیه؟ ظهر ناهاری که خوردم مرغش زعفرونی بود برنجش هم ...

زعفرون معفرون بچه نمیندازه یا بلایی سرش نمیارع اونم یه ذره ک قاطی غذا بوده خیالت راحت

یه سوال ببخشیدهفته ۶ بارداریمه درد پریودی دارم عادیه؟ ظهر ناهاری که خوردم مرغش زعفرونی بود برنجش هم ...

اگر زعفرون بچه مينداخت كه اينهمه پول نميدازن برن توي زيرزمين بچه سقط كنن

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜

دوستم انقدر چای زعفرون خورد بچه ش سفید و تپل و خوشگل😂 اتفاقا من شنیدم زعفرون خیلی خوشگل میکنه😍

قانع شدم😂😅فقط یخورده ترس دارم

یه دوستم کاناداست و اونجا زایمان کرد

گفت دکترا مسخره میکردن این حرفارو میزدم میگفتن چه ربطی داره به زعفرون ! اینا علمی غلطه .. خلاصه کلی هم مصرف کرده بود و الان یه نی نی ناز داره.. کلا این نظریه رد شده ست خیالت راحت🩷 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز