2777
2789

نه

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

اره

خسته بودم حرفاتون خسته ترم کرد❤️‍🩹:).                                          یک عدد نومزد دارم جونننننن(جنوبیا میدونن چی میگم اینو اون جون بخونین😅)درخواست ندیدن که خیط میشین😊

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یه سوال ببخشید

هفته ۶ بارداریمه درد پریودی دارم عادیه؟ ظهر ناهاری که خوردم مرغش زعفرونی بود برنجش هم همینطور از پله هم زیاد بالا و پایین رفتم

متاهلم درخواست ندید اقایون حوصلتون ندارم به گرد پای شوهرمم نمیرسید😌😌

یه سوال ببخشیدهفته ۶ بارداریمه درد پریودی دارم عادیه؟ ظهر ناهاری که خوردم مرغش زعفرونی بود برنجش هم ...

زعفرون معفرون بچه نمیندازه یا بلایی سرش نمیارع اونم یه ذره ک قاطی غذا بوده خیالت راحت

زعفرون معفرون بچه نمیندازه یا بلایی سرش نمیارع اونم یه ذره ک قاطی غذا بوده خیالت راحت

پس عادیه دیگه؟

اخیش 

یه سوال ببخشیدهفته ۶ بارداریمه درد پریودی دارم عادیه؟ ظهر ناهاری که خوردم مرغش زعفرونی بود برنجش هم ...

اگر زعفرون بچه مينداخت كه اينهمه پول نميدازن برن توي زيرزمين بچه سقط كنن

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜

دوستم انقدر چای زعفرون خورد بچه ش سفید و تپل و خوشگل😂 اتفاقا من شنیدم زعفرون خیلی خوشگل میکنه😍

اگر زعفرون بچه مينداخت كه اينهمه پول نميدازن برن توي زيرزمين بچه سقط كنن

قانع شدم😂😅

فقط یخورده ترس دارم

دوستم انقدر چای زعفرون خورد بچه ش سفید و تپل و خوشگل😂 اتفاقا من شنیدم زعفرون خیلی خوشگل میکنه😍

عزیزم😍😍

قانع شدم😂😅فقط یخورده ترس دارم

یه دوستم کاناداست و اونجا زایمان کرد

گفت دکترا مسخره میکردن این حرفارو میزدم میگفتن چه ربطی داره به زعفرون ! اینا علمی غلطه .. خلاصه کلی هم مصرف کرده بود و الان یه نی نی ناز داره.. کلا این نظریه رد شده ست خیالت راحت🩷