2777
2789
عنوان

به نظرتون من چقدر شانس دارم

48 بازدید | 5 پست

خودم الان 20 سالمه و دارم تربیت معلم میخونم 

خانوادم خوبن  هیچ موردی نداشتیم  پدرم دستش ب دهنش میرسه خونه و ماشین و برو بیا  در شان خودش داره 

از لحاظ اخلاقی و رفتاری  واقعا همه آشنا ها اطرافیان بهم میگن عاقل و زرنگ  

قیافم خوبه  صورتم متانسبه اندامم خوبه 

کلا نمیتونم بگم وای ی عیب بزرگ دارم 

چقدر شانس دارم  ک ی  ازدواج خوب داشته باشم ی ادم با. موقعیت اجتماعی  و مالی مناسب و اخلاق. و رفتار خوب 

همه چیت خوبه جز اینکه هنوز بچه هستی اخه 20 سالته ازدواج چی کشک چی

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

همه چیزایی که برای خوشبخت شدن لازمه رو داری 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همکارتم امروز پدر مادرا اومده بودن واسه ثبت نام مادره کفت تا پنجم خوندم قیافشم قشنگ نبود شوهره دکترا داشت بعد کلی قیافشون هم متفاوت بود مرد بلند قد زن کوتاه کوتاه اصلا ازدواج به هیچکدوم از اینا نیست که گفتی مدیر خودم شوهرش کارگر و سواد هم نداره

توقع رنج است 

من همکارتم امروز پدر مادرا اومده بودن واسه ثبت نام مادره کفت تا پنجم خوندم قیافشم قشنگ نبود شوهره دک ...

پس ب چی بستگی داره 

شانس مثلا خیلی شانسیه؟ اما خب ادم فکر میکنه بالا پایین میکنه برا انتخاب