2777
2789
عنوان

پسر عموی خرم

174 بازدید | 24 پست

🤌🏼😐

والا 

این ازم من خوشش میاد تو تاپیک قبلیا توضیح دادم خلاصه یه چند روز پیش یه موضوع پیش اومد من رفتم بهش مسیج دادم یه اتفاقی براش افتاده بود (اونو توضیح داد)

خلاصه منم سلامت باشید اینا گفتم دیگه مسیج رو بستم.....از اون ۴روز میگذره خرعععع نیومده بهم مسیج بده 

بنظرتون اینکه از من خوشش میاد چرا مسیج نداده هان؟😐

من حس میکنم شاید زن عموم میدونه (مشکوک رفتار میکرد منو دیدش) بهش گفته شاید گندم میخواد باهات ازدواج کنه باهاش رابطه (دوستی)داشته باشی نظرشونه که ازدواج کنی سمتش نرو........😐😐😐

حالا بخدا قسم من اصلا به ازدواج الان فکر نمیکنماااا حتی خواستگار دارم از با شرایط بهتر ولی الان فقط به درسو هدفم فکر میکنم یعنی ت مود ازدواج نیستم.......اما از شما چه پنهون از اینکه اینطوری فکر کنن اعصابم خورد میشه یعنی چی آخه .....😐

یا شایدم بقول خواهرم خودشو دست بالا گرفته احمق.....

نظر شماها چیه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کسی که منوبخوادمیادخواستگاریم تمام

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

ببینن وقتی رفت عقب چطور رفتار میکنی به نظرم خودتو سرگرم کن و بهش پیام نده به نفعته

پیم ندادم دو بار پیم داد پیم دادم دو بار هر قدمی که برداشته منم برداشتم گرچه هر دو بار رو هم گند زدم بهش سگ شدم پاچشو گرفتم بماند....

شما خودتون مادرین اینا رو میبین حرص میخوریداا حسابی نه؟😂😔😁

براپسرم؟

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

آخه اول باید شناخت باشه بعدش مرحله بعدی

بعدخواستگاری شناختم پیدامیشه