2777
2789
عنوان

مردی که زال هست بچه هابیاین

258 بازدید | 28 پست

من جدیدایه خواستگاردارم اقاهه زاله وهمکارم هست توی بخش حقوقیه زیادنمی بینمش یه بارکاری پیش اومدامضای اونم میخواست رفتم پیشش کل حرفام۶تاجمله بیشترنبوداونم ازکارودرس بعدالان فهمیدم اومده خواستگاری😐مگه میشه بایه باردیدن؟

سوالم اینه که بچه هاشونم صددرصدزال میشن؟مشکلات الانشون واینده شون جسمی شون چیه؟

یکی میگفت بعدازیه سنی نابینامیشن زودترپیرمیشن ازاین جورچیزا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه همسرشون ژن زالی نداشته باشه بچه هاشون زال نمیشن

همه شون مثل هم نیستن

بعضی هاشون مشکل شنوایی دارن

پوستشون و چشم هاشون با عینک و کلاه و ضدافتاب باید دربرابر افتاب مراقبت بشه چون رنگدانه ای که محافظت میکنه رو ندارن

نه عزیزم اینا چرته اونا فقط رنگدانه نداره بدنشون و صد درصد زال نمیشه بچه نظریه داروین رو بخونی میفهمی ، چشم هاشوم فقط به نور حساس چون رنگدانه نداره که بتونه نور رو جذب کنه برای همین باید عینک محافظ uv بزنن و خیلی هم زیبا هستن 

احتمالش هست اینطوری که من شنیدم بینایی شون مشکل داره

همین جوریشم عینک میزنه ولی من میترسم واقعابعدازیه سنی نابیناشه دوستم میگفت بعد۵۰خیلی زودپیرمیشن اخه اگه اون۵۰باشه من تازه۴۱سال ام شده

نه، نمی‌تونه با یه دیدار اینطور بشه. به هر حال، آدم باید خیلی بیشتر از یکی دو بار دیدار پیدا کنه تا بخواد خواستگاری کنه. در مورد بچه‌هاشون، این‌که حتما زال می‌شن یا نه، بستگی به ژنتیک داره، ولی احتمال بالاتری داره که مشکلات ژنتیکی توی بچه‌ها هم باشه. در مورد مشکلات جسمی، زالی ممکنه مشکلاتی برای بینایی و پوست به همراه داشته باشه، ولی همیشه اینطور نیست که سریع‌تر پیر بشن یا نابینا بشن. هر کسی وضعیت متفاوتی داره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

نه عزیزم اینا چرته اونا فقط رنگدانه نداره بدنشون و صد درصد زال نمیشه بچه نظریه داروین رو بخونی میفهم ...

من فقط نگران بچه های که قراره داشته باشیمم وگرنه خانواده که کلامخالف ان اگرفقط زال نبودمطمئنم منم نمیخواستم خانواده ام نمی ذاشتن ردش کنم ولی حالا