حاصلش شد اونایی که تو کشورن مهلت داده شده تا بموننن عشق کردین خنک شدین خدا ازتون نکذره داشتن میرفتن راحت میشدیم بعدم هی میکین لب مرز بهشون بد میکننن خوب کشورشون زودتر مرزو باز کنه راهشون بده چرا مسوعولینش که الان دارن هی نامه میزنن برای بین ملل که ایرانی ها در حق افغانها بدی میکنن امام جمعشون که میگه بدی کردن حواستون باشه و مثل اینکه نمیدونه هم وطناش آمدن کشور ایران رو تاراج بردن با یه دمپایی آمدن هم اینجا زندکی بهتر و هم پول دراوردن و هم خیانت و تجاوز و جاسوسی کردن چرا زودتر کروز باز نمکنه که همشهریاش برن پیشش بابا از قدیم گفته خونه آدم هیچ جا نمیشه خوب برن خونه خودشون کشور خودشون حالا هم ملیونهاشون قاعم شدن تو پس دونیا باز خوب تراشون رفتن دوباره یه عده کثیف شپشو جاسوس دزدش ایراننن
وای حالا یه فیلمی بود زنه افغانی میگفت انشالا جنگ بشه ایران نابود بشه انقدر که پولامونو زدن بهمون سختی دادن😑د زن مگه واست دعوت نامه فرستادیم که بیایین اینجا انشالا کشور خودتون با خاک یکسان بشه
بدی کردن یعنی هشتاد نفر سوار اتوبوسی که چهل نفر ظرفیتشه بکنی یعنی کمرشو بشکنی و ... البته شما اللا هرچی عقده داری میای سر من خالی میکنی باید برم ده د بعد که تاپیک ترکید بیام
هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره
اینا اگه نرن تا چند سال دیگه میشه حکایت فلسطین و اسرائیل
دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی
خانم لب مرز چیه بدی کردن یعنی هشتاد نفر سوار اتوبوسی که چهل نفر ظرفیتشه بکنی یعنی کمرشو بشکنی و ... ...
اون موقع که با یه پژو ۱۶ نفر میان کمرشون نمیشکنه؟
دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی