2777
2789

اییی خداااا مبارکتون باشهههه🥲❤️😍

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مثبته

ممکنه کاذب باشه؟ آخه من تو بارداری هام روز پریودم بی بی چک مثبت میشد ولی این بعد از یک هفته منفی شد الان بعد از دو هفته گرفتم اینجور کمرنگ شد خیلی سردرگمم مورد اینجوری بوده ؟

یعنی چی؟؟

یعنی بعد پریودی تخمک ها بارور میشن آماده میشن نشنیدی میگن رحم بعد پریودی جارو برقی می‌کشه یعنی همین تا ده تا تادوهفته مستعدبارداری و اسپرم سالم می‌کشه میشه بارداری تشکیل میشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

دارم سکته میکنم

چرا عزیزم؟

نمیخوام حرفای کلیشه‌ای و فلان فلان بزنم

ولی بدونین شاید واقعا لیاقت پدر و مادر بودنو داشتین که خدا بهتون بخشیدش 

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

سکته چراعزیزم خدانکنه سومین جوجه ی من الان کنارم خوابیده نمی دونم چندتاداری ولی خدابهت ببخشه پرخیر ...

ممنون عزیزم من دوتا دارم ولی شیر میدم بچم کوچیکه گناه داریم 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز