2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گذشت تا سال نهم که من همیشه شاگرد اول بودم و همیشه دوست داشتم اول باشم.... ولی شرایط مالی اوکی نداریم.. یادمه همه کلاس تیزهوشان ثبت نام کردن رقیبام... ولی من؟ نه نتونستم.... 

و در پایان جزو نفرات برتر آزمون تیزهوشان شدم بدون خوندن حتی منابع خاصی و تست خاصی... راستش من عاشق تیزهوشان بودم... ولی نشد به دلایل مالی .. نمونه دولتی هم قبول شده بودم... اونو رفتم... ولی دیگه از دهم انگار طلسم شدم... هیچی نمیخوندم منی که عاشق درس بودم روزی 2 ساعت شاید... اونم با بی میلی... 

چرا؟ به نظرم خودم یک تیزهوشان نتونستم برم دو دچار مشکلات روحی شدم.... 

معدل کل دهم شد 19.76 تجربی... یازدهم به شدت مریض شدم... و معدلم شد 18.95

و حالا امسال... باز هم همون حس ها... حس افسردگی... نا امیدی... باعث شد معدل دوازدهم بشه 18... بدون تلاشی... برای منی که برای هدفم میمردم.... و رسما داغون شدم... بی انگیزه.. تراز اردبیهشت 6100 بدون کوچک ترین خوندنی واقعا نمیدونم طلسمم کردن به نظرتون... چرا نخوندم... و امروز تا حد مرگ  گریه کردم