2777
2789

ناف درد معمولا وفتی رحم میزنه بالا میاد سراغت حدود 17-20 هفته واسه من که اینجوری بوده,من هیچ علائم بارداری در حال حاضر ندارم فقط جوجو تو شکمم تکون مبخوره اوایلم تهوعم خیلی کم بود ولی نمیاوردم بالا خدا رو شکر,درد و اینا زیاد نداشتم جز لگن درد و بعد سه ماه سینه هام بی نهابت درد گرفت الان کمتر شده,سردردای شدیییید داشتم البته خودمم میگرنی بودم از قبل

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

علائم خاصی نداشتم ،فقط سه ماه اول کمرمو زیر دلم خیلی درد میکرد،یه هفته قبل پری و ی هفته بعدش اونقدر شدید بود حس میکردم پریود شدم،بی بی یه هفته قبل پری مثبت شد،عکساشونم دارمااا😀😀😀

فقط ظهرا ک بیدار میشدم چون گشنه بودم یکم دلم پیچ میخورد اونم تا سه ماه اول فقط

وگرن ویار نداشتم

هم ترش دوست داشتم هم شیرین،یکمم از مرغ بدم میومد س ماه اول

سردردای خیلی شدید ک تقریبا همیشه هم بودن اونم تا سه چهار ماه اول

بهم بگید براتون حمد بخونم

واسه من چند روز مونده به موعد تمام علائم پری بودش، درد شدید سینه و زیر دل و لک بینی که یهو محو شد، خواب آلو هم شده بوفقط یخورده درد دور ناف معمولا دلیل بارداری نیست

ولی واسه شما انشالا که باشی

علائم خاصی نداشتم ،فقط سه ماه اول کمرمو زیر دلم خیلی درد میکرد،یه هفته قبل پری و ی هفته بعدش اونقدر ...

اصلا حالت تهوع هم نداشتی؟ منم اصلا ندارم بعضی وقتا به خودم شک میکنم بی بی میزنم مثلت میشه بعدش خیالم راحت میشه

برای سلامتی تمام بیماران صلوات 💝
وای من از بارداری خیلی میترسم😢😢کسی هس مثل من؟ البته عاشق بچه هستما 

منم خیلی میترسیدم از ابنکه یکی تو بدنم هی تکون بخوره به دل و رودم فشار بیاره😁😁😁ولی وقتی باردار میشی باهاش کنار میای الان میمیرم واسه تمون خوردناش دیگهههه

من علائمایی که دارم کمر درد شدید زیر دلم درد میکنه ناف درد دوست دارم بخوابم سینه هامم خیلی درد داره نوک سینه هام  ترشحاتمم زیاد شده

البته هفته دیگه باید پری بشم هنوز عقب ننداختم 

ولی خب پیش نمیومد اصلا که ایقد قبل پری درد داشته باشم و ناف درد و ...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز